Forum » Pomoč in nasveti » ali sem skuril Buffalo wireless router?
ali sem skuril Buffalo wireless router?
eiht ::
Po nesreci sem namesto pravilnega napajalnega kabla vstavil napajalni kabel od adsl modema v omenjeni router. Sedaj, ko vstavim pravilni napajalni kabel mi gori lucka za power in vse led diode (4x ethernet in wan port). Ne gori mi pa dioda wireless.....sem ga skuril?
misso ::
Poglje na napajalnik koliko je izhodna napetost pri ruterju in adsl modemu, če je bila večja napetost priključena gor je šel ruter rakom žvižgat..
eiht ::
ruter:
I/P: AC 100 V 50/60 Hz 40 VA
O/P: DC 5V 2.6 A
modem:
I/P: 100-240 V 50/60 Hz 1.0 A MAX
O/P: +15 V 1.6A
seveda sem tudi modem priklopil na napacni napajalnik (od routerja) vendar modem deluje brezhibno
I/P: AC 100 V 50/60 Hz 40 VA
O/P: DC 5V 2.6 A
modem:
I/P: 100-240 V 50/60 Hz 1.0 A MAX
O/P: +15 V 1.6A
seveda sem tudi modem priklopil na napacni napajalnik (od routerja) vendar modem deluje brezhibno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eiht ()
5er--> ::
Jah... 3x previsoka napetost verjetno ni blagodejno vplivala na router... garancija? [Pa ne okol govort'.]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 5er--> ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen UPS za domočo raboOddelek: Pomoč in nasveti | 2799 (443) | d0rK |
» | IDE disk preko pretvornika V USB disk NI ZAZNANOddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1271) | m3k |
» | Power supply in napetostiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1263 (1141) | potepuh |
» | Strela in ADSLOddelek: Pomoč in nasveti | 2680 (2140) | PacificBlue |
» | trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1855 (1671) | Matek |