» »

Pocket pc problem

Pocket pc problem

brdi ::

Ja imam ppc qtek 9100 in wm6 upgrajdal ! In sedaj po nekaj dneh super hitrega delovanja in tako kot treba vse ! Mi je naenkrat zacel freezat kakor koli hocem uzgat wlan postane skatlica neodzivna! kaj naj naredim ! ker mi ga ni ponowno za flashat in tut backup sem pozabil naret.

Lp

gkovac ::

S katerim ROMom si pa upgrade naredil?
jest imam isto kot ti Qtek 9100 z naslednjimi specifikacijami:
ROM version: 2.18.0.0 WWE
ROM date: 2/14/06
Radio version: 02.69.11
Protocol version: 4.1.13.30
ExtROM version: faria V5.0

Poglej Wiki stran za Qtek 9100 (HTC Wizard) in pejdi na XDA developers forum pa probi najdet problem podoben tvojemu. Jest sem mojo zadevo nadgradil s Faria WWE WM6 ROM in nimam res nobenih problemov.
lp,

Bom tut jaz tale rom probal ! Drugace pa uporabljam tegale http://forum.xda-developers.com/showthr...

in radio sem ugrajdal na 2.47.11 mislim da je tak ne da se mi pogledat
amapk batarija je polom!

Jah sem probal ja
in ustavi se na 99% ali je kaksna resitev za to ? Da bo do konca uspel upgrade ?

Adrijan0 ::

a maš g3 al g4? Ker pazi malo ker jaz sm enega uniču.. Bomo vidli če ga bojo upali popravit.

To je problem ko ne vem s cem pogledat oz kje pogledat ! Sem pa ipl pa spl upgrejdal !

Heh.. Povej prej.. Jaz te bom napotil na www.xda-developers.com ... Tu imaš vse lepo napisano in razloženo.. Če ti kaj ni jasno kar napiši..

Vse se opravil 1x po tem forumu kot doslej vedno ! Ja moj qtek je g3 in vse nedno se mi je pr tem romu zataknilo na 99%. A tebi je normalno potekla instalacija ?

A mi poves skod si ? Kajti ce si kje z blizine da bi lahko opravila skupaj?

LP

Dani

Jaz sem iz NG.. Poskušaj s kakim drugim romom. NBD če si že slišal? Ti s kje si? Sej drugače se najde zmeri kak ki obvlada te zadeve.. Zihr maš koga v okolici..

ja uspelo po 3x poskusu vsega jovo na novo delat ! Tale rom ko si ga ti omenil je uspel dalje nisem poskusal z prejsnjim romom ! tale dela mal bol pocas drugace pa je ql ! Hvala ti za pomoc ! Lahko mi pa na pvm pustis msn ce ga imas?

Lp

Dani

gkovac ::

brdi mislim, da vem v čem je bil problem. Če hočeš upgrade na WM6 naredit morš NAJPREJ in v vsakem primeru narediti CID unlock na svojem PPCju.

lepo pojdi na tale link tukaj in PAZLJIVO sledi VSEM navodilom kaj in kako moraš narest. Šele ko ti to deluje kot mora se spravi nadgrajevat na WM6 in druge radio verzije.

Je precej zakompliciran nardit vse skupaj, še posebi k morš prebrat ene 500 različnih postov na XDA... jaz sem se zaj#$%"l z upgrade cel ljubi dan.
lp,

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gkovac ()

CiD unlock sploh ni tak problem sem ga naredil v vsakem primeru ! ampak problem je da ni slo instalat tistega wm ki semg a hotel ker je vedno krapno pri 99% in sedaj mi je uspelo instalat NBG rom ki pa je ql! ko om pa mel cas pa se om probal na feria wm6 rom! Kaj se pa tice upgrada radio roma pa je veliko bol easy kot os rom!

Lp

Dani

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brdi ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Custom ROM za Nexus S pomoč

Oddelek: Mobilne tehnologije
6935 (769) klinker
»

Telefon je umrl

8851 (696) Hayabusa
»

Zelo resna varnostna ranljivost v HTC-jevih telefonih

Oddelek: Novice / Android
106225 (4500) kixs
»

HTC HD2 in Android (FroYo 2.2) (strani: 1 2 )

574800 (3096) r0ks0n
»

Windows Mobile in email

101396 (1303) Bence

Več podobnih tem