Forum » Programska oprema » kako izdelati podnapise?
kako izdelati podnapise?
gruntfürmich ::
to je lahko kot srpski pasulj.
v beležniso zapišeš:{1}{500}gruntfurmich|gruntfurmich in to bo od 1 do 500 sličice napisalo gruntfurmich v 2 vrsticah
v beležniso zapišeš:{1}{500}gruntfurmich|gruntfurmich in to bo od 1 do 500 sličice napisalo gruntfurmich v 2 vrsticah
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
marko1000 ::
Kako pa naj se prepričam, da bo podnapise prikazalo če dam v BS-player? ker ko dam mi jih ne prikaže. Morajo podnapisi biti primernu s časom v filmu?
gruntfürmich ::
najbolje je, da si formate podnapisov -txt-srt- ogledaš z beležnico. tam boš točno videl kako izgledajo. seveda pa morajo biti poravnani s časom v filmu. ampak s to metodo ko sem ti jo jaz opisal boš težko opremil 3 minutni posnetek, kaj šele cel film.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako v Windows Media Player, ob predvajanju filma naložiš podnapise?Oddelek: Zvok in slika | 11065 (5174) | boogie_xlr |
» | [Programi] Izdelava podnapisovOddelek: Programska oprema | 2302 (1123) | broken/link |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24354 (11430) | Alessio983 |
» | mkvOddelek: Programska oprema | 1807 (1279) | Lawler |
» | Problem z podnapisi! Vlc player ali win media player!Oddelek: Zvok in slika | 4785 (2137) | hamurabi |