» »

eBay - prosim za pravni nasvet

eBay - prosim za pravni nasvet

1
2
»

[SkA] ::

BluPhenix še lepše je samo podati rant in ne doprinesti nič novega k celotni tematiki. ;)

OZZY ::

Ta plus je samo avtomatsko izdan račun..se pravi da dobiš po mejlu link do vse informacij glede naročila in plačila in jim samo slediš (vpišeš svoje podatke, seštejejo poštnino itd itd) na koncu pa dobiš vse njegove , ki so potrebni za nakazilo.

Gre za isto foro glede nakazila preko banke samo da poteka vse avtomatsko in nmaš nobenega stika z prodajalcem. Ko on dobi nakazano pošlje. Predsvem to uporabljajo prodajalci, ki veliko prodajajo ali prodajajo drobnarije na veliko. Recimo jaz sem pred dvemi tedni plačal neke baterije za fotoaparat iz nemčije in v petek so ble že pri meni - se rpavi izjemno hitro. To je majhna perdnost tega avtomatskega sistema. Prodajalcu ni treba skoz odgovarjat zato lahko hitreje naročila spelje. Je pa res, da je nekaj odvisno tudi od njega ali bo res takoj poslal. Ampak ponavadi pošljejo v tujino takoj isti dan ko dobijo na račun.
Go with the flow.

mn ::

Hvala. Se mi je zdelo, da bo nekaj takšnega vendar sem se vseeno želel prepričat, da nisem česa narobe razumel. Moja Nemščina je bolj slaba zato hitro lahko uide kakšna pomembna podrobnost.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prevod besedila

Oddelek: Šola
71904 (1627) marko181914
»

Mastercard številke

Oddelek: Loža
86281 (5241) St235
»

[Nemščina] Kako prevesti...

Oddelek: Šola
244135 (2790) fimaznanje
»

nemščina

Oddelek: Šola
374335 (2691) klihk
»

Prevod iz nemščine - par stavkov

Oddelek: Loža
194972 (4081) d0rK

Več podobnih tem