» »

router ne dela

router ne dela

piandura ::

LP
imam conceptronicov router C100BRS4. vcasih mi vrze vn net ampak ga imam ze 3 leta. predlagali da naj nalozim najnovejsi frimware. sel sem na njihovo stran ww http://www.conceptronic.net/ in ga downloadal. pridem do svojega routerja prek explorerja dam update, vstavim file in click ''update'', in se je resetiral.(internet ze pred zacetkom ni delal) internet se vedno ni delal. poklical sem na siol in vprasal ce majo kksn izpad, rekli so da ja, in da so ga popravili pred petimi minutami. ker je bilo to zelo neverjetno sem pocakal do danes. internet se vedno ne dela. poklical sem siol in so rekli da bi mogel delati, povezal sem se direktno preko modema pa je delalo. z routerjem sem probal ze vse, resetat, se enkat upgradat, dal sem tudi restore 2 original settings al neki, pa dela 10 sec pa napise no router found. drugace pa si nameravam kupiti tudi nov router samo tega hocem pa iz nagona resit,
hvala za odgovore
lp

ps: vem da veliko pisem samo bo lazje pomagati z celo zgodbo na platnu

add: malce sem popravil slovnico. Pjandura pravilno je ROUTER.

5er--> ::

rooter -> router
no rooter foind -> no router found

Si siguren, da si ga prav update-al? Si ga po update-u resetiral in ponovno nastavil uporabniško ime in geslo za dostop do interneta?

zee ::

če te že od vsega začetka nekaj zafrkava, si kupi novega čimprej. ni se vredno ubadat z zanič routerjem (kar iz tvojih besed sklepam, da tvoj je).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

jperc21 ::

Nabavi novega.

LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!

farko ::

Če imaš siolovo linijo in po možnosti modem sinope ali ganymed,ta dva si lahko nastaviš kot rooter dela dokaj zanesljivo jaz ga uporabljam in dela.
farko

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IP/MAC blokiranje, TomatoRAF

Oddelek: Omrežja in internet
202064 (1722) GTX970
»

Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...

Oddelek: Pomoč in nasveti
253530 (3319) Tac20
»

ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32965094 (28789) JoskoMacher
»

Problemi v omrežju

181649 (1496) marS
»

sesuvanje mreže (router)

Oddelek: Pomoč in nasveti
352899 (1884) motorist

Več podobnih tem