Forum » Kaj kupiti » Kupovanje varčnega prenosnika in "printerčka"
Kupovanje varčnega prenosnika in "printerčka"
rdecaluc ::
Zanimam se za nakup cenejšega in čim bolj varčnega prenosnika ter "printerja".
Glede prenosnika .. mora biti kar se da varčen , priklopljen bi bil na 12V linijo v avtu. Glede printerčka pa ne vem če sem se sploh pravilno izrazil ,ampak mora biti nekaj podobnega kot imajo v trgovinah ko ti izdajo račun. Ta naprava ki izdaja račun ali pa nekaj kar je res majhno.
Sam res ne poznam nobene firme ki se s tem ukvarja oz. take stvari prodaja ,zato bi vas prosil , če mi pomagate to sestavit skupaj.
Lep pozdrav
Glede prenosnika .. mora biti kar se da varčen , priklopljen bi bil na 12V linijo v avtu. Glede printerčka pa ne vem če sem se sploh pravilno izrazil ,ampak mora biti nekaj podobnega kot imajo v trgovinah ko ti izdajo račun. Ta naprava ki izdaja račun ali pa nekaj kar je res majhno.
Sam res ne poznam nobene firme ki se s tem ukvarja oz. take stvari prodaja ,zato bi vas prosil , če mi pomagate to sestavit skupaj.
Lep pozdrav
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prispevki s.p.-ja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48340 (12124) | fikus_ |
» | Davčna blagajna za društvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24684 (9048) | Kosek1 |
» | Potep na samostojno podjetniško potOddelek: Loža | 1189 (825) | St235 |
» | Letni obračun pri normirancuOddelek: Loža | 5854 (4811) | jizzer |
» | Odgovornost razvijalca (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7848 (5541) | Okapi |