Forum » Pomoč in nasveti » Zaklepanje dvd-jev pred nepooblaščenim kopiranjem
Zaklepanje dvd-jev pred nepooblaščenim kopiranjem
Volk| ::
Pozdravljeni
V prostem casu se ukvarjam s kodiranjem raznih posnetkov(domačih) in shranjevanjem na dvd.
Ker so vcasih vmes tudi kake poucne zadeve, ki jih ne bi rad da drugi kopirajo bi rad nekako začitiv dvd.
Seveda se zavedam da nobena zaščita se še ni obdrzala pred profiji, toda za normalnega uporabnika bi bila dobra čist kaka preprosta zaščita.
Seveda bi dvd moral biti normalno gledljiv, le pri kopiranju bi moral naredil nepopoln posnetek ali pa javit da je kopiranje nemogoce.
Torej, pozna kdo kak dober software za tako delo. Malo sem guglal pod " dvd lock" pa mi je najdo same cudne zavede, kot so recimo zaklepanje z geslom(kar ne zelim), pa podobno sranje.
Iscem pac kake dobre ideje kako to naredit.
Pa bilo bi krasno ce bi bil tak software po možnosti freeware .
V prostem casu se ukvarjam s kodiranjem raznih posnetkov(domačih) in shranjevanjem na dvd.
Ker so vcasih vmes tudi kake poucne zadeve, ki jih ne bi rad da drugi kopirajo bi rad nekako začitiv dvd.
Seveda se zavedam da nobena zaščita se še ni obdrzala pred profiji, toda za normalnega uporabnika bi bila dobra čist kaka preprosta zaščita.
Seveda bi dvd moral biti normalno gledljiv, le pri kopiranju bi moral naredil nepopoln posnetek ali pa javit da je kopiranje nemogoce.
Torej, pozna kdo kak dober software za tako delo. Malo sem guglal pod " dvd lock" pa mi je najdo same cudne zavede, kot so recimo zaklepanje z geslom(kar ne zelim), pa podobno sranje.
Iscem pac kake dobre ideje kako to naredit.
Pa bilo bi krasno ce bi bil tak software po možnosti freeware .
bluefish ::
že nekaj časa nazaj je bila debata okoli tega, podani so bili tudi linki. Žal iskanje na ST ne dela, ročno pa je stvar med vsemi temami težko poiskati.
Moraš pa se zavedati, da je kopiranje težko preprečiti, saj je že skoraj vsak program, namenjen kopiranju DVD-jev, zmožen zaobiti raznovrstne zaščite in je prav tako dostopen povprečnemu uporabniku.
Moraš pa se zavedati, da je kopiranje težko preprečiti, saj je že skoraj vsak program, namenjen kopiranju DVD-jev, zmožen zaobiti raznovrstne zaščite in je prav tako dostopen povprečnemu uporabniku.
Ja, zavedam se tega da je zascito lahko zaobiti. Pac neko ki bo vsaj malo zadrzala povprečnega uporabnika.
Glede iskanja na ST...sem poskuil pa itak ne dela iskanje(upam da kdaj bo)
Ce kateri moderator ve kje je ta tema me naj kar preusmeri.
Drugace pa bi prosil za kake linke in nasvete.
Hvala.
Glede iskanja na ST...sem poskuil pa itak ne dela iskanje(upam da kdaj bo)
Ce kateri moderator ve kje je ta tema me naj kar preusmeri.
Drugace pa bi prosil za kake linke in nasvete.
Hvala.
dzinks63 ::
Na enem forumu sem nekaj našel, probaj če bo delovalo.:
Here is a way. If you use DVD Cloner 2 you can make it work. Decode the movie. When the movie is in the folder and it ask you to insert a blank disc hit cancel. Then browz to the folder where it is at and then burn it. Will play perfect in a DVD player, but for some reason no computer can then read it to make a copy of it...strange but true.The normal way would be to insert a blank disc. Which any computer can then can copy it.
Ali pa : Create a DVD with copy protection and region encoding
ali: Part of the DeployLX Software Protection System, fully functional trial version
Here is a way. If you use DVD Cloner 2 you can make it work. Decode the movie. When the movie is in the folder and it ask you to insert a blank disc hit cancel. Then browz to the folder where it is at and then burn it. Will play perfect in a DVD player, but for some reason no computer can then read it to make a copy of it...strange but true.The normal way would be to insert a blank disc. Which any computer can then can copy it.
Ali pa : Create a DVD with copy protection and region encoding
ali: Part of the DeployLX Software Protection System, fully functional trial version
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Sprobal sem Adobe Encore DVD 2.0 pa mi pol ne predvaja power dvd pa ne vem zakaj ne. Javi da ni pravi format. Glede na fajle je sigurno ok, toda ne gre.
Bom se druge stvari sprobal.
Bom se druge stvari sprobal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mac OS Snow Leopard na PCOddelek: Operacijski sistemi | 4716 (3264) | Gray_Warden_ |
» | Ne predvaja novega audio CDOddelek: Pomoč in nasveti | 2144 (2100) | Tea Time |
» | Nemški odjemalci piratskih vsebin na sodiščuOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 4612 (3394) | 64202 |
» | Dvd PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 3099 (2680) | Lime |
» | WIN 2000 BOOT ?Oddelek: Programska oprema | 1463 (1328) | rookie |