Forum » Pomoč in nasveti » kupovanje prek Gambita (enaa)
kupovanje prek Gambita (enaa)
White ::
Zanima me če ima kdo že kakšne izkušnje s kupovanjem prek neta pri tej firmi. Kako je z dostavo ?(se držijo rokov?) + kako je potem s servisom?
Dami ::
En kolega je kupu monitor pa so mu pred rokom dostavl, jst pa zdele čakam na zvočnike.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
White ::
Tudi jaz nameravam kupiti pri njih en monitor (Samsung 959NF) Ga majo v akciji za 103jurje.
Kako pa je pol z garancijo ? Kam greš na servis če kj crkne/ni uredu ?
Kako pa je pol z garancijo ? Kam greš na servis če kj crkne/ni uredu ?
pivmik ::
Jazst sem kupil 100 Maxell CDRjev po super ceni 130sit, pol pa jim jih je zmankalo in cena se je dvignila na 180sit na komad. Sem čakal par dni več, kot bi moral ampak so mi poslali po stari ceni, kar je sigurno odtehtalo moje čakanje :)
EnaA je v redu trgovina in ima poceni stvari in dosti akcij.
EnaA je v redu trgovina in ima poceni stvari in dosti akcij.
LP, Gregor GRE^
EnaA Team ::
Lepo je prebrati, da ste zadovoljni z našo ponudbo.
Seznam vseh servisov je objavljen v naši spletni trgovini
EnaA.com
Prodajamo izključno opremo tistih ponudnikov in tiste blagovne znamke, ki so v Sloveniji uveljavljene in imajo zagotovljen servis v celi Sloveniji.
Vkolikor bo na tem področju karkoli narobe nas prosim obvestite na telefon 01/43 76 333 ali pa nam pošlijte E-MAIL. Prav tako smo Vam na voljo za vse Vaše predloge, želje, pripombe.
Lepo Vas pozdravljamo!
EnaA Team
Seznam vseh servisov je objavljen v naši spletni trgovini
EnaA.com
Prodajamo izključno opremo tistih ponudnikov in tiste blagovne znamke, ki so v Sloveniji uveljavljene in imajo zagotovljen servis v celi Sloveniji.
Vkolikor bo na tem področju karkoli narobe nas prosim obvestite na telefon 01/43 76 333 ali pa nam pošlijte E-MAIL. Prav tako smo Vam na voljo za vse Vaše predloge, želje, pripombe.
Lepo Vas pozdravljamo!
EnaA Team
http://www.enaa.com - Modri e-nakupi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EnaA Team ()
Tomi ::
Tole je bil na way back shot, kar se tiče odgovora.
Sicer je pa res, meni se je najbolj kul zdela zadeva s preskusno Office XP Slo verzijo..
Sicer je pa res, meni se je najbolj kul zdela zadeva s preskusno Office XP Slo verzijo..
metrodusa.blogspot.com
bastadu ::
Jaz sem tudi ne dolgo nazaj naročil en disk, pa mi je bil dostavljen naslednji delovni dan po naročilu (čeprav je pri izdelku pisalo 7 dni, res pohvalno. In tudi dostavna služba (Intereuropa) se je odrezala. Je tip poklicu in vprašo če smo doma in kje približno smo doma, ne pa da pride, ko te ni doma, pa ti pusti samo pildek, pol morš pa sam zadeve iskat... Skratka ena zares dobra izkušnja z nakupom in upam da jih še bo več. Le tako naprej!
ali3n ::
jest sem kupil pri njih Samsunga 959NF (za 98kSIT) in pol ure po naročilu dobim mejl - da je roba pripravljena, in da lahko pridem iskat... (sem izbral opcijo, da pridem sam iskat monitor, čeprav mi je blo pol malo žal, ker sem ga komaj spravil v avto...).
Ažurno, prijazno, pohvale vredna firma, ugodne cene - nimam pripomb... klap klap klap
Ažurno, prijazno, pohvale vredna firma, ugodne cene - nimam pripomb... klap klap klap
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Paramedic ::
A kdo lahko da mnenje kolk je tale digitalec primeren za začetnika? Pa če je dober za to ceno (recimo, da ne morem v tujino)?
End transmission.
ali3n ::
za ta denar je fotič po mojem mnenju dost dober. Sam mam izkušnje z Ixusom V2 - je dost podoben tvojemu... parkrat sem dal narest fotografije 10 x 15 in sem bil prijetno presenečen...
- "Rozi vidm." "S psom!"
danielka84 ::
hmm, precekiraj se Musteka MDC 3000, po specifikacijah je boljsi od tega Canona, pa se manj stane!
www.comtron.si pa ga prodaja..
lp
www.comtron.si pa ga prodaja..
lp
ni-da-ni
Matek ::
Jes sem tudi tiskalnik pri njih kupo, je bil 30 tisoč, pa se je pol naslednji dan dvigno na 33, sem vseeno dobil po stari ceni, dostavili so tudi naslednji dan, nas ni blo doma, so pol še enkrat, nas spet ni blo, pa je prijazno poklical in smo se pol dogovorili kdaj naj pripelje, pa ni blo nobenega problema. Svaka čast pa kr tak naprej.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Kaj kupiti | 903378 (7264) | D3m |
» | enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30608 (21934) | technolog |
» | Enaa in rok dobaveOddelek: Kaj kupiti | 5007 (3012) | Aljoša |
» | Monitor 19"Oddelek: Kaj kupiti | 1234 (1147) | JustVi |