Forum » Programska oprema » MS WORD 2007
MS WORD 2007
korenje_ver2 ::
A kdo ve, kako ustvarim povezavo z neko "kodo" v tekstu. Naprimer imam podpis pod slikami, ki mi samodejno generira številke. V tekstu moram pa napisat določeno sliko in številko v oklepajih, vendar ne znam narediti povezave, da bi se mi še tista številka avtomatično spreminjala, odnosno od številke pod sliko. Kako se to naredi?
nujno!!!!
nujno!!!!
NooB ::
Glede na tvoj opis najbrž potrebuješ napise in kazalo slik. Kako se to naredi pa ti bo najbrž Google v pomoč ...
Moj favorite: Spletni tečaj kazala
Moj favorite: Spletni tečaj kazala
LP,
JAZ
ne. tako preprosto stvar kot je kazalo slik znam narediti.
zanima me kako se nredi povezavo do številke, ki je v podpisu slike, tako da številka ostane ista. Namreč ko dodajam slike, se mi tiste številke avtomatično spreminjajo, števlike ki jih napišem ročno v tekstu, ko opisujem kako sliko, pa ne.
zanima me kako se nredi povezavo do številke, ki je v podpisu slike, tako da številka ostane ista. Namreč ko dodajam slike, se mi tiste številke avtomatično spreminjajo, števlike ki jih napišem ročno v tekstu, ko opisujem kako sliko, pa ne.
feliche ::
Ojla,
jaz bi stvar rešil takole:
Kopiraš številko in jo preko posebnega lepljenja prilepiš zraven novega teksta. Uporabiš »neoblikovano unicode besedilo«.
Thats it!!!!
Ko boš vstavljal nove slike z napisom se ti bodo številke tako pod sliko kot v tekstu spreminjale po določenem zaporedju.
Napiš če ti je uspelo.
lp
jaz bi stvar rešil takole:
Kopiraš številko in jo preko posebnega lepljenja prilepiš zraven novega teksta. Uporabiš »neoblikovano unicode besedilo«.
Thats it!!!!
Ko boš vstavljal nove slike z napisom se ti bodo številke tako pod sliko kot v tekstu spreminjale po določenem zaporedju.
Napiš če ti je uspelo.
lp
Giller0 ::
če se ne motim, ti potrebuješ slkic na sliko. vsaj tako se imenujejo te zadeve v Open Office. odpri help in probaj iskat "sklici"
Jow..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako že naštimaš v Wordu š. strani?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1709 (1033) | harvey |
» | Word urejanje virovOddelek: Programska oprema | 1836 (1618) | zajc |
» | Word - sklicevanje na tabele, slike..Oddelek: Programska oprema | 3369 (3275) | salabajs |
» | LaTeX ŠuMnIkIOddelek: Programska oprema | 9888 (7965) | jocosim |
» | KazaloOddelek: Programska oprema | 1062 (1006) | LukaVi |