Forum » Programska oprema » Kazalo
Kazalo
LukaVi ::
Zanima me kak nardim v wordu XP kazalo
lep pozdrav
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
robbe ::
Nanjprej moraš naslove napisat s Stilom neki tazga, pol pa greš sam pod insert-reference-Index and Tables in tam pod Table of Contents pol pa klikneš gumb Options in označiš naslov, podnaslov....
hvala !
kak pa nardim kazalo slik?
in kak nardim pri oštevilčevanju v nogi in glavi da se mi naslovnica ne šteje
a je možno tut da za živo pagino nardim da se mi z vsako stranjo spreminja ? naprimer: glavni naslov : piramide -> pol bi pa na strani kjer bi mle gizo pisal piramide v gizi
kak pa nardim kazalo slik?
in kak nardim pri oštevilčevanju v nogi in glavi da se mi naslovnica ne šteje
a je možno tut da za živo pagino nardim da se mi z vsako stranjo spreminja ? naprimer: glavni naslov : piramide -> pol bi pa na strani kjer bi mle gizo pisal piramide v gizi
lep pozdrav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LukaVi ()
Ja kazalo slik nardiš na podoben način kot stvarno kazalo sam d morš pod vsako sliko vstavt besedilo, da pa ga vstaviš pa greš pod insert-reference-caption. Pol pa k se ti odpre ono okno dodaš New Label pa saš naprimer slika pol pa klikneš ok zravn slike pa napišeš še besedil... Ka je živa pagina??? no tist za oštevilčenje ... zaka v glavi in nogi? k nimaš sam u nogi dost? no na nogo pa greš pod insert-page numbers pa odkljukaš Show number on first page Aja k se vi pr informatki to ne učite?
mi se pr infi to učimo sam jest ne vidm na tablo ka piše s flomastrom (grem k okolistu)
jest že imam besedilo pod slikami sam kak pol iz tega besedila nardim kazalo slik?
jest že imam besedilo pod slikami sam kak pol iz tega besedila nardim kazalo slik?
lep pozdrav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LukaVi ()
Uno besedilo zbriš k ga maš zdj pod slikami pa ga tko ustav k sem prej napisu
Lp
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: robbe ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word - sklicevanje na tabele, slike..Oddelek: Programska oprema | 3334 (3240) | salabajs |
» | Word: slika (sklic | napis) v besedilu omenjen ?Oddelek: Programska oprema | 8272 (7716) | mikeyq |
» | Word - SlikeOddelek: Programska oprema | 1449 (1449) | roli |
» | Word 2007 nekaj zadevOddelek: Programska oprema | 3682 (3505) | StratOS |
» | Word - 'kazalo'Oddelek: Programska oprema | 6442 (6365) | mare_ |