Forum » Mobilne tehnologije » nokia n73 + mapa slovenije (kot gps)
nokia n73 + mapa slovenije (kot gps)
TheoryX ::
Zdravo!
ali obstaja kakšna aplikacija za nokio N73, ki bi prikazovala zemljevid. Recimo tako kot je pri programu tom tom, vendar tam moraš imeti zunanji gps sprejemnik, jaz pa bi rabil samo zemljevid in ne gps-a
torej da bi lahko pri tom tom programu recimo prišo do mape brez tega da bi mi pokazalo kje sem ipd...
hvala in lp
ali obstaja kakšna aplikacija za nokio N73, ki bi prikazovala zemljevid. Recimo tako kot je pri programu tom tom, vendar tam moraš imeti zunanji gps sprejemnik, jaz pa bi rabil samo zemljevid in ne gps-a
torej da bi lahko pri tom tom programu recimo prišo do mape brez tega da bi mi pokazalo kje sem ipd...
hvala in lp
Intel C2D E6420 | P5K Deluxe/WiFi | BFG 8800GTS OC
Crucial 2 × 1 GB Value rami | Hitachi 320 GB
bluefish ::
po novem je na voljo tudi Google Maps za telefone. Žal pa se povezuje na server, da dobi slike, in tako kar lepo nabija račun za GPRS.
podbevna, pa ga lahko kam naložiš al pa kaj (če ga nebom kje našo na netu, bom pogledal) drugač pa je slovenija gor?
sem reko da vkolikor nebom našo, nisem pa še začel iskat ker nimam časa, sem pa na hitro sprobal in mi ni uspelo naložit nokia maps na n73
tako da bi proso če še ve kdo za kakšen program. drugač pa google maps za telefone ne pride v poštev, zaradi gprsa (prevlki račun)
tako da bi proso če še ve kdo za kakšen program. drugač pa google maps za telefone ne pride v poštev, zaradi gprsa (prevlki račun)
OOTBOXZY torej za to rabiš delovanje GPRSja? kar ni kul.
mene zanima če obstaja kaj takšnega ki nebi rablo gprsja in nič pač da bi samo pogledal približno ceste...
drugač pa bom sprobal to malo
mene zanima če obstaja kaj takšnega ki nebi rablo gprsja in nič pač da bi samo pogledal približno ceste...
drugač pa bom sprobal to malo
niga ::
Pri tom tom-u lahko prides do mape brez da ti pokaze kje si, se pravi brez gps-a. Malo se poigraj in bos nasel.
niga lahko malo opišeš kako, ker uporabo sem tom tom za nokio n73 in ni nič odprlo gor, samo neka slikica se je sukala kar naprej in naprej z napisom tom tom
tako da nevem kako bi naj noter prišo do mape
tako da nevem kako bi naj noter prišo do mape
microera ::
Ai
http://kremen.arso.gov.si/nvatlasmobile/
deluje tudi pod N95 ?
Ali je možno na nek način slediti gsm aparat, ki uporablja to aplikacijo iz interneta?
http://kremen.arso.gov.si/nvatlasmobile/
deluje tudi pod N95 ?
Ali je možno na nek način slediti gsm aparat, ki uporablja to aplikacijo iz interneta?
LP
www.microera.si
www.microera.si
če bi pogledal je to bilo že objavljeno malo višje, ta mapa...
niga ::
Verjetno si namestil samo tom tom aplikacijo... Poglej, ce imas zraven tudi MMC.rar, ce imas jo odpakiraj in preko kabla skopiraj mapo tom tom na mmc kartico., prav tako skopiraj mapo EE oz. tisto, ki jo bos uporabljal direktno na mmc kartico in ti bo delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Začetek prodaje iPhona 5 v Sloveniji, Apple se opravičuje zaradi slabih zemljevidov v (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 30297 (25828) | bdoxx |
» | Nakup iz tujine in izkušnjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2539 (2356) | sheldon |
» | nokia n95 in navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5160 (4016) | kiFni |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17486 (13213) | AtKo |
» | Google Maps - EvropaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8441 (6860) | Stajerc |