Forum » Slo-Tech » navlaka
navlaka
mh8759a ::
na Slotechu je cedalje vec razno razne navlake..ocitno je sedaj za na slotech dobra vsaka novica, ceprav nima nic zveze ne z racunalnistvom kaj sele s kaksnim hardverom..vcasih jih je bilo malo in so popestrile dolgocasnost, sedaj pa jih je od 10 ze skoraj polovica taksnih in nekatere so ornk neumne.
plus to, da so nekatere stvari neresnicne oz. ni cisto tako kot avtor napise(in cedalje bolj subjektivne, proti MS in proti Intel usmerjene - ne da bi ju hotu scitit, ampak ce je nekaj tako ocitno kot to, se takoj opazi).
lp,
Marko
plus to, da so nekatere stvari neresnicne oz. ni cisto tako kot avtor napise(in cedalje bolj subjektivne, proti MS in proti Intel usmerjene - ne da bi ju hotu scitit, ampak ce je nekaj tako ocitno kot to, se takoj opazi).
lp,
Marko
Primoz ::
Hvala za kritiko... bi pomagal... tako da bi napisal kakšno novico?
There can be no real freedom without the freedom to fail.
sure lahko pomagam..sam jst se bolj zanimam za softver in bodo moje bolj s tega podrocja..
bom ze kmalu kaj poslal..
lp
bom ze kmalu kaj poslal..
lp
Ziga Dolhar ::
Navlaka:
kriviš lahko mene, ker mi je muka pisati o nekih novih naborih čipov in podobnim. Kaj čmo.
Microsoft:
O njem zadnje čase pišem dokaj veliko. Kaj ti ni všeč?
Subjektivnost:
na primerih bi se bolje učil.
Hvala.
kriviš lahko mene, ker mi je muka pisati o nekih novih naborih čipov in podobnim. Kaj čmo.
Microsoft:
O njem zadnje čase pišem dokaj veliko. Kaj ti ni všeč?
Subjektivnost:
na primerih bi se bolje učil.
Hvala.
Primoz ::
Novice so take kot so... Trudimo se, da bi bile na nivoju. In trudimo se, da bi bile bolj ali manj hardveraške... Če bi imeli več ljudi z interesom pisati novice... bi bilo prav super.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
tako prvi dve sem poslal..upam, da sta ok..nista ravno spisa, kar pa tudi ni namen novice..
lp,
Marko
lp,
Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novinarji v Sloveniji in njihova neslovenščina. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19115 (16895) | phantom |
» | Resna kritika piscem novic, člankov in testov (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6868 (4572) | Stepni Volk |
» | Mozilla Firefox 1.0.2 v vsej svoji mogočnosti je tu! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11546 (8868) | njok |
» | Pobeg gravitaciji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5608 (5608) | HAM |