Forum » Slo-Tech » en mi(ck)n problem imam(ni panike)
en mi(ck)n problem imam(ni panike)
pozorhudmaček ::
Matr, kok sem jezen. Glih sedaj, sem hotel oddati kritiko, ki bi spremenila mejnike človeškega življenja, rešila svet pred lakoto, rešila probleme nuklearnega orožja in še kaj, nakar mi napiše da neregistrirani uporabniki nimajo dostopa. Hmm, tudi gumb(a)za nazaj naprej ne delata, Kaj pa zdaj?! Rešitev, kot ste videli ni na dlani, zato bi rad prosil zadane forumatorje, naj se prosim vsedejo za mizo, pomenijo o zadanem problemu, nakar lahko s skupnimi močmi rešimo moje sporočilo. Če se seveda, da. Ako, se tega ne da, resno razmišljam o samomoru, in prosim, da pridete na pogreb, ki bo natanko na dan mojega rojstva, torej to je 24.6.2002, in se zjokate, kakšne tragične smrti je umrl človek, takoimenovano truplo, ki ta trenutek spi(leži)pred vami, prejšnji trenutek se pa je z vami že pogovarjal po internetni klepetalnici, in bil reden gost slo-tech strani.
Resno, je kakšna rešitev za sporočilo(a)?:
Resno, je kakšna rešitev za sporočilo(a)?:
[t502] ::
Remember my son: CTRL + A then CTRL + C.
Incase you missed it, again: CTRL + A then CTRL + C
Torej, preden oddas dolgo sporocilo samo hitro naredi "CTRL + A then CTRL + C" pa bo :D
Da pa backupas pa samo stisnes "CTRL + V" da to prilimas nazaj v MemoBox in se enkrat stisnes "Poslji" :)
Incase you missed it, again: CTRL + A then CTRL + C
Torej, preden oddas dolgo sporocilo samo hitro naredi "CTRL + A then CTRL + C" pa bo :D
Da pa backupas pa samo stisnes "CTRL + V" da to prilimas nazaj v MemoBox in se enkrat stisnes "Poslji" :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: [t502] ()
Primoz ::
Kot si videl... sem komentarje (in vnos novic) že popravil, da se to ne dogaja več. Forum bo v nekaj dneh. Tvojega sporočila se žal ne bo dalo rešiti, daj je težava v tem, da ti je vsa stvar timeoutala v času, ko si stvar pisal. Kar pomeni, da za sistem nisi bil prijavljen (nova verzija te v tem primeru povpraša po uporabniškem imenu in geslu).
There can be no real freedom without the freedom to fail.
kuglvinkl ::
Ko bo popoln, bo treba forum podret in na novo postavt :D .
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako združiti 2 sliki v 1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4929 (4228) | Vice |
» | Znamka Nokia se vrača kot Nokia 6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 28230 (18462) | bambam20 |
» | Kako preprečiti kopiranje texta iz straniOddelek: Izdelava spletišč | 1903 (1523) | njok |
» | Problem z dizajnom s-t ko sem offline.Oddelek: Izdelava spletišč | 1012 (852) | Ziga Dolhar |
» | Urg!!Oddelek: Slo-Tech | 1101 (946) | Huey P |