Forum » Operacijski sistemi » kako dodati slo nabor tipk v win xp
kako dodati slo nabor tipk v win xp
kajzer ::
No problem je sledec... Nalozil sem Win XP performance edition sedaj me pa moti ker nemorem nastaviti slo nabor tipk na tipkovnici. A obstaja kaksna moznost kako posneti oz kopirati kaksne datoteke iz cdja na katerem je celoten xp pro kam v win mapo da bi si potem lahko nastavil slo nabor tipk?
Pa prosim brez komentarjev v smislu naj nalozim celotne winse gor ker se mi gre prav za to da mi cim majn resourcov zre...
Pa prosim brez komentarjev v smislu naj nalozim celotne winse gor ker se mi gre prav za to da mi cim majn resourcov zre...
Slovenski MUI sem ze namestil, to rar datoteko sem odraral in zagnal msi program vendar se kar ne morem izbrati slo tipkovnice... napise mi "Izbranega podrocja ni bilo mogoce namestiti. Prosimo obrnite se na svojega skrbnika sistema." A je treba se tisti dll kam skopirati in kam?
5er--> ::
Meni je na TinyXP uspelo tako dodat slovensko tipkovnico.
V zavihku "Advanced" pod "Regional and Language Options" imam pa še vedno English (United Kingdom), to je res...
Zaen× nisem opazil nobenih posebnosti s to nastavitvijo, le v notepad-u sem moral iz Western prestavit na Central European v Font... da mi pravilno prikazuje šumnike.
V zavihku "Advanced" pod "Regional and Language Options" imam pa še vedno English (United Kingdom), to je res...
Zaen× nisem opazil nobenih posebnosti s to nastavitvijo, le v notepad-u sem moral iz Western prestavit na Central European v Font... da mi pravilno prikazuje šumnike.
Hvala sem jaz tudi postimal tako... še vedno mi kaže kao EN samo nabor je pa slo. Najlepša hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12360 (8776) | Half-Saint |
» | Windows 7 Home Premium SLO iso?Oddelek: Pomoč in nasveti | 18552 (16849) | Rok22 |
» | [ Windows XP] unable to install localeOddelek: Operacijski sistemi | 1424 (1270) | Vanich |
» | Windows XP, preklop med jeziki v menijih in oknih?Oddelek: Operacijski sistemi | 3620 (3185) | ChraseR |
» | Win 2k Pro: Slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1262 (1206) | Microsoft |