Forum » Programiranje » [Naloga][Visual Basic] Kaotično obnašanje enačbe
[Naloga][Visual Basic] Kaotično obnašanje enačbe
agp ::
Že kar nekaj časa brskam po internetu za ustrezno pojasnitev spodaj navedenega problema, vendar mi brskanje po interentu še ni obrodilo ustreznih sadov...
Naloga s katero se ukvarjam bo napisana v visual basic-u (makroji). Napisati pa moram makro, kjer bom podal oz. vnesel določeno geslo, makro pa bo iz vnešenega gesla izračunal šifrirne parametre (šifriranje s preprosto in izvedel šifriranje s kvadratno enačbo) na podlagi kaotičnega obnašanja enačbe.
Zanima me kakšni naj bi bili ti šifrirni parametri in kako naj bi zgledalo kaotično obnašanje enačbe.
Za info. se zahvaljujem...
lp
Naloga s katero se ukvarjam bo napisana v visual basic-u (makroji). Napisati pa moram makro, kjer bom podal oz. vnesel določeno geslo, makro pa bo iz vnešenega gesla izračunal šifrirne parametre (šifriranje s preprosto in izvedel šifriranje s kvadratno enačbo) na podlagi kaotičnega obnašanja enačbe.
Zanima me kakšni naj bi bili ti šifrirni parametri in kako naj bi zgledalo kaotično obnašanje enačbe.
Za info. se zahvaljujem...
lp
allrights reserved (c)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NSA lahko bere večino šifrirnega, ne pa vsegaOddelek: Novice / NWO | 17139 (12932) | deadzone |
» | E-bančništvo z bralnikom prepleta ven na prstuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11718 (8136) | link_up |
» | Šifriranje diska osumljenca morda rešilo zaporaOddelek: Novice / Zasebnost | 4617 (2873) | nastyboy |
» | Ubuntu: šifriranje domačih imenikov in druge novostiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5342 (3563) | BlueRunner |
» | Definicija kaosa (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6900 (5566) | gzibret |