Forum » Pomoč in nasveti » Kateri antivirusni program priporocate?
Kateri antivirusni program priporocate?
Sodom ::
No? :)
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
ma to ne dela v XP... dalje... se kaksen? Racen mcafee... pa... pc cillin pa teh bednih komercialnih drekov
chucki ::
lol kok ne dela v XP! pa posebi za XP so narejen!!!!!!!!! LOL
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Krofojed ::
Hja, zdi se, da imas preizkusno razlicico - polna bi pa morala delati. Meni NAV 2001 pod XPji deluje - da potem 2002 ne bi, se slisi malo verjetno.
sidney ::
NAV je zakon. samo nekej mi ni vsec pri 2001. to da dela web-proteksn samo ce mas netskejp navigator ;(( . drugac je pa OK
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
akulp ::
Sej vem da se o tem ne sme ampak vseen upam na odgovor....
Kje dobit crack za NAV 2002 za win ME k bi scrackal tud Subscription (za nadgradnjo antivirus definicij)?????
Kje dobit crack za NAV 2002 za win ME k bi scrackal tud Subscription (za nadgradnjo antivirus definicij)?????
Loki ::
jest priporocam f-secure AV 5.x.
je the best.
en akulp bo kmal nekej dobu...
je the best.
en akulp bo kmal nekej dobu...
I left my wallet in El Segundo
BendeR ::
Immortal:
NAV 2002 dela pod Win XP in to vem iz enega enostavnega razloga.Uporabljam Win XP in NAV 2002 in dela brez problema.
NAV 2002 dela pod Win XP in to vem iz enega enostavnega razloga.Uporabljam Win XP in NAV 2002 in dela brez problema.
Smorny ::
GeCADov RAV 8.5.80 (romunski)
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
tec ::
Deloval naj bi 25 dni, ampak ga lahko ta cas nemoteno uporabljas. Jest priporocam TrendMicro PC-Cillin ali pa Kaspersky AntiVirus
matter ::
Jest mam RAV (romunski) in sem zlo zadovoljen.
Pccilin aka sophos njegov monitor preveč požira. Vsaj pri meni na XP je tako.
Ma RAV mal smotan automatic update, to je pa vsa hiba. ČE maš kak adsl al pa kabel pa še to ni problem.
Ker če naštelaš automatic update na kakšno uro recimo, bo v primeru da nisi konektan napisal enror :) da se ne more povezat, kar mene moti.
Pccilin aka sophos njegov monitor preveč požira. Vsaj pri meni na XP je tako.
Ma RAV mal smotan automatic update, to je pa vsa hiba. ČE maš kak adsl al pa kabel pa še to ni problem.
Ker če naštelaš automatic update na kakšno uro recimo, bo v primeru da nisi konektan napisal enror :) da se ne more povezat, kar mene moti.
whatson ::
Sine, priporočam NAV2002, ki dela pod XPji...
Kaspersky je tudi soliden, ampak nekak se mi ne dopade. :D
Kaspersky je tudi soliden, ampak nekak se mi ne dopade. :D
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
OmegaBlue ::
Jest uporablam PC-Cillin je super pa še dobr svoje delo opravlja8-)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
tec ::
whatson: NAV2002 je vse prej kot nekaj za priporocat. Ko sem ga zamenjal za PC-cillin mi je nasel 2 virusa in enega crva. Ko sem dodal se kaspersky in nod32 se je pa nasel se eden. Sem bil dolgo privrzenec nortona, ampak tole je blo pa ze prevec. Sedaj imam TrendMicro na enem in NOD na drugem racunalniku, tako da mi oba pregledujeta, oba compa. Varnost zagotovljena.
MTB ::
Tomi, zakaj pa to? Če bi dobro prebral bi videl, da prosi samo za kak fix, ki bi ga odrešil tega virusa in ne za crack!
RS
P.S. Saj ne bi tega opazil, pa tudi meni ni bilo prej jasno, kako to da išče crack, potem pa sem še enkrat bolj pozorno prebral.
RS
P.S. Saj ne bi tega opazil, pa tudi meni ni bilo prej jasno, kako to da išče crack, potem pa sem še enkrat bolj pozorno prebral.
MTB ::
Za tiste ki uporabljate RAV Antivirus. A se da kje nastaviti, da pregleduje dospelo pošto preko Outlook Expressa?
RS
RS
matter ::
Men v RAV normalno pregleduj pošto pa mam Outlook od Office XP. Če zalaufaš RAV pa daš Switch to advanced pol pa Config imaš tukaj RAV for Outlook. Je pa tudi pomembno da pri instalaciji izbereš polno namestitev. Ampak mislim da mora bit to zraven tud če daš typical.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako narediti "uninstall" neobstoječega programa ?Oddelek: Programska oprema | 2912 (2722) | janez5 |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11877 (9240) | frikihamster |
» | Kateri antivirusni program?Oddelek: Operacijski sistemi | 1795 (1679) | DMouse |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6085 (5110) | BigFoot |
» | Kateri Antivirus?Oddelek: Programska oprema | 2185 (1982) | |SNap| |