Forum » Pomoč in nasveti » AGP texture acceleration na Voodooju 3
AGP texture acceleration na Voodooju 3
D3m0|is3n ::
Stvar je namreč taka: od kar imam svojega Voodooja mi ni nikoli prišlo na misel, da bi zgoraj navedeno zadevo sploh skušal popravit. Vendar me zadnje čase to precej bode v nos, ker sem ugotovil, da mi Win2k Voodooja zaznajo na pci-u, čeprav je AGP. Podoben problem je imel znanec s Kyrotem 2, vendar je zadevo popravil tako, da je instaliral driverje za plato in chipset. Mene zanima, če Voodoo 3 AGP texture acceleration sploh podpira in kje naj dobim driverje v *.inf obliki za Abit BE6. Tisti, ki sem jih po mukah potegnil z Abitovega pagea se mi nočejo instalirat, ker setup zajoka, da so driverji ( microsoftovi ) že instalirani. Driverji pa sploh izgledajo čudno, ker so v nekih posebnih arhivih, ki se jih ne da odpakirat. Hvala
Dj-Prah ::
Tocno tako,tega ne bus pupravo pa da je tvoj voodoo zlat ki sm jest tud tu studiral pa sem ga rajs pol navil kolko je slo.
LP8-)
LP8-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal tournament + geforce 2 MX 64 MB ne gre skupOddelek: Zvok in slika | 2061 (1426) | R33D3M33R |
» | Dual GeForce 7600GTOddelek: Novice / Grafične kartice | 4249 (3703) | piscanc |
» | Novi 3DFX Voodoo Banshee gonilnikiOddelek: Novice / Grafične kartice | 2196 (2196) | SkyNet |
» | Stare AGP grafične - kaj priporočateOddelek: Kaj kupiti | 1637 (1265) | Maxtor |
» | vodoo3 in COlin 2Oddelek: Igre | 2000 (1729) | rookie |