» »

Kateri antivirusni program?

Kateri antivirusni program?

shock ::

Kater antivirusni program vi priporočate? Imam NAV in mi zavzame dosti sistemskega vira in bi rad tak antivirusni program ki zavzame malo sistemskega vira in da je po možnosti še boljši kot NAV.

asPeteR ::

Norton Antivirus? Si ga ze probal?
http://blog.stegnar.com

A si resen al se res mal hecaš? NAV = Norton AntiVirus

frenk ::

shock:a maš ti to ene nove kratice:\...:D

asd_guy ::

SI že kdaj slišal na Norton

frenk:Kar se tiče kratic hodi na google in napiši NAV in boš videl za kaj gre. Mogoče ti bo tole pomagalo --> klik. :D

Mogoče če niste še vidli norton antivirus že imam, jaz samo sprašujem če je kaj drugega ki ni toliko pogrešno s sistemnom in da je tud dober.

Predator ::

jaz sem sedaj iz RAV-a prešel na AVG ( hehe kratice >:D ), pa mi na p3 450 pa dost aktiven sistem ne moti delovanja, pa avg je še free pod določenimi pogoji ( nekomercialna raba )

asPeteR ::

shock: Pol pa drugic bolj jasno napis. Ker s temi kraticami se hitro zaplete. Ze tako ali tako jih je prevec.

Potem pa probaj antivirus, od PS.>:D
http://blog.stegnar.com

asPeteR: Če si kdaj bral članke o Nortonu anti virusu si videl dostikrat kar kratico kot NAV 2003, NAV 2002 itd., za ta tvoj PS nisem še sledil. Zame ta PS pomeni Play Station :D. Zdaj pa če pogledaš RAV in AVG na googlu boš takoj videl, da gre za antivirus. OKej pustimo kratice na stran in gremo nazaj k temi. A je še kakšen antivirusni program, ki je dober? Zadnjič sem bral o nekem antivirusnem programu ki skenira še hitreje(2x hitreje) kot Norton AntiVirus in zavzame manj prostora v sistemu, samo sem pozabil kako se kliče ta program.

Damjan Jagar ::

Sam sem dolgo uporabljal AVG, ki mi je bil izredno všeč saj še zdaleč ni porabil toliko sredstev kot NAV. Baje je dober tudi Kaspersky Anti Virus.

Sam pa trenutno uporabljam NAV 2003.

Spomnim se pa enega testa antivirusov. Če se ne motim je bila lestvica naslednja:

1. Norton AntiVirus 2003
2. AVG
3. ?
.... naprej se ne spomnim
http://jagar.si

Stratus ::

Jest ma Norton antivirus 2003 corporate instaliran client kot standalone preverjeno ne upočasnjuje sistema. Prej sem imel NAV2003 pa sem ga vrgel dol.
Jest navijam za Nortona, čeprav sem videl da tudi PCCilin od TrendMicro ni slab po obremenitvi sistema in po zaščiti. Se mi zdi da sta z nortonom na isti ravni

Kaj pa pravite na NOD32?

BigHugo ::

NOD32? Sam ga uporabljam že več let. En najboljših in najhitrejših. Saj zato pa imajo podpisano pogodbo z MalimMehkim.

NAV - o njem pa ne bi izgubljal besed. Sicer res popularen, samo na prvem mestu pa definitivno ni.
LP BigHugo

Raw ::

Iz NAV na RAV na AVG (@Predator: u2 !? :)
Tud jst priporocam AVG, ceprav RAV tud ni slab - definitivno manj procesorsko potraten kot NAV.

.raw

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Raw ()

DMouse ::

Jest sm s štoparico v roki izmeril, koliko dejansko antivirusni program vpliva na hitrost in ugotovil, da se programi, ki jih prvič zaženeš res nalagajo kakih 25% dlje, pri vsakem naslednjem zagonu pa zagon programa traja enako z vklopljenim ali izklopljenim antivirusom. Ker imam računalnik prižgan 24ur/dan mi to ne predstavlja nobenega problema.
Aja, meril sem pa z NAV 2004 beta.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

antivirus (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10711787 (9150) frikihamster
»

pagefile in explorer.exe

Oddelek: Operacijski sistemi
7932 (838) R-S-LoVe