Forum » Pomoč in nasveti » Problem z rami oz. matično ploščo
Problem z rami oz. matično ploščo
raynox ::
Živijo!
Imam sledeči problem, ki pa ga ne znam odpraviti.
Pred kratkim sem kupil nove rame 2x1Gb DDR1 CellShock DDR500 z Micron Čipi.Stestiral sm jih v memtestu, orthosu in nikjer ni javilo napak.
Zanima pa me če kdo ve zakaj vedno ko resetiram PC , mi matična plošča začne piskat(piski pomenijo da naj bi bilo nekaj narobe z rami)i?Nato moram PC ugasniti in šeenkrat prižgati pa stvar boota BP.
Torej: Recimo če v windowsih PC samo resetiram mi stvar ne boota (začne piskati), če ga normalno ugasnem in nato ponovno prižgem pa stvar boota BP.
Pred tem sem imel 2x1Gb TeamGroup xtreem CL2 in je stvar delala BP.Ali je možno da so rami kjub temu da so bili testi brezhibni okvarjeni?
Gre pa za sistem v podpisu.
Hvala za odgovore in Lp
Imam sledeči problem, ki pa ga ne znam odpraviti.
Pred kratkim sem kupil nove rame 2x1Gb DDR1 CellShock DDR500 z Micron Čipi.Stestiral sm jih v memtestu, orthosu in nikjer ni javilo napak.
Zanima pa me če kdo ve zakaj vedno ko resetiram PC , mi matična plošča začne piskat(piski pomenijo da naj bi bilo nekaj narobe z rami)i?Nato moram PC ugasniti in šeenkrat prižgati pa stvar boota BP.
Torej: Recimo če v windowsih PC samo resetiram mi stvar ne boota (začne piskati), če ga normalno ugasnem in nato ponovno prižgem pa stvar boota BP.
Pred tem sem imel 2x1Gb TeamGroup xtreem CL2 in je stvar delala BP.Ali je možno da so rami kjub temu da so bili testi brezhibni okvarjeni?
Gre pa za sistem v podpisu.
Hvala za odgovore in Lp
Intel e6400 @ 3700Mhz 1.48V ; ASUS P5B Deluxe ; 2x1Gb ; 8800GTS @ 710/1110
TOP ::
Tak problem sem jaz mel,probaj eno palčko znet pa potem ponovi reset meni se je potem butalo drugač pa mi je isto piskalo.Pa če maš kaj navito daj na defult,jaz sem mel 2x512 in sedaj ko sem zamenjal ram,dela BP za sedaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1233) | Fif55 |
» | Težave z ramiOddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1291) | boogie_xlr |
» | Kateri so najhitrejši PC6400 DDR2 800MHz ramiOddelek: Kaj kupiti | 1996 (1323) | Volta |
» | ThinkPad-i od sedaj naprej tudi z Linuxom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 7804 (6325) | MrStein |
» | Izvenserijski BIOSi za Abit NF7-S v2.0!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9184 (5527) | Alexius Heristalski |