Forum » Pomoč in nasveti » pinnacle studio 10plus in adobe premiere elements 3.0 tezave
pinnacle studio 10plus in adobe premiere elements 3.0 tezave
detroit ::
No mam sledeč problem moja mum je mela 50letnico in jst nej bi ji naredu dvd. Moj stric je snemu s jvcom al sonyem ne vem v glavnem je hd kamera in format slike je mod. Komot importam v oba od omenjenih programou in naredim menije ipd a mi pri obeh vrze error ko dam renderat (random ne skos na istemu koncu) pinnacle mi vrze render error adobe pa tudi neki slicnga in se zadeva ustavi na dveh različnih kompih (3.0 64bit amd 2gig rama 7600gs na XP WIN, 3500 64bit amd, 1gig 6600, VISTA) z različnima sistemoma. A ma kdo kake izkusnje s podobnim tezavami oz znanje da se to odpravi ker ta je*ena zadeva (rendering) traja po 5-10h in mi pol crkne vmes pa itak ne morem nč delat
spank you;)
spank you;)
Skero
na mojem je na obeh particijah ntfs tko da ni catch v velikosti fajl na visti pa bog ve kva je ze:D
Skero
nonenone ::
jaz imam pinnacle 11.1 in to je za visto, nižje verzije pa so za xp, pinnacle moraš nadgradit na studio 11, lp
hehe sm to ne odgovori na moj uprasanje:;D ampak thanks vsaka pomoč je zelo dobrodosla
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oracle: HP plačuje Intelu, da ta ne pokoplje ItaniumaOddelek: Novice / Tožbe | 14167 (12128) | Bistri007 |
» | Ubuntu PomočOddelek: Operacijski sistemi | 1212 (1090) | zee |
» | Prodaja kompa!Oddelek: Kaj kupiti | 1129 (1129) | Sc0ut |
» | windows xp 64bit in 32 bitOddelek: Operacijski sistemi | 1898 (1552) | Roadkill |
» | Centrino ali Turion? To je zdaj vprašanje?!Oddelek: Kaj kupiti | 1826 (1743) | WarpedGone |