Forum » Pomoč in nasveti » Disk zazna kot rom??
Disk zazna kot rom??
Mrph 71917 ::
Tkole je... Ja, disk mi zazna kot da je rom, zgleda.
Dans sm dau nov disk v PC in ko use skupi priklopim kot je treba mi kot Secundary Slave zazna disk in mi napiše da je WDC ROM MODEL --SABRE--
Se komu kaj sanja v čem je fora?
Hvala za pomoč...
Dans sm dau nov disk v PC in ko use skupi priklopim kot je treba mi kot Secundary Slave zazna disk in mi napiše da je WDC ROM MODEL --SABRE--
Se komu kaj sanja v čem je fora?
Hvala za pomoč...
5er--> ::
To je pač samo oznaka. Pozabi nanjo.
Problem bi bil, če na disk ne bi mogel pisat.
[r(ead-)o(nly) m(emory).]
Problem bi bil, če na disk ne bi mogel pisat.
[r(ead-)o(nly) m(emory).]
Mrph 71917 ::
Z diskom nič ne morem, niti pisat niti brisat, v Win mi ga ne pokaže. Disk ni Primary master ampak secundary slave. Mel naj bi ga za data (muska, slike,...)
Hvala za pomoč, še kakšna ideja?
Hvala za pomoč, še kakšna ideja?
cendof ::
Sem že kar malce ven iz tega...pa vendar. Secondary slave...kaj ko bi ga dal na primary slave?
LP
LP
gkovac ::
Kaj pa če probaš disk nastaviti na Cable select? Po navadi so te zadeve dovolj "pamtne", da se same "vmestijo" v računalnik. Nastavi na CS pa boš videl kaj in kako.
lp,
IceCold ::
Disk je potrbno pred uporabo še formatirati. Pojdi v Nadzorno plošča->Administrative Tools->Computer Managment. Na desni poišči Disk Managment in na to desni klik na novi dis in izberi format. Po formatiranju bi moral biti novi disk uporaben in viden v win.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sata disk (Hitachi 7k250), namestitevOddelek: Strojna oprema | 3266 (2290) | Blind |
» | Sistem se noče zagnatOddelek: Operacijski sistemi | 995 (879) | Bellzmet |
» | Nastavitve za CDOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (950) | dirty harry |
» | Čuden shutdown na Abit Bx6 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (1284) | luni |
» | Priklop pečiceOddelek: Strojna oprema | 2440 (2315) | Loki |