Forum » Pomoč in nasveti » All seeing eye problem
All seeing eye problem
Rogelj ::
Torej, ko se želim konektat na kakšen tuj že narejeni server se mi normalno poveže, ce pa se želim povezati na nek server ki ga ustvarijo kolegi da bi skupaj igrali, pa se mi nikakor ne poveže in mi izpiše "no answer from host". Isto se zgodi tudi obratno, ce jaz ustvarim server potem oni ne morejo gor. Je mogoce treba kakšne porte odpirat? Lepo prosim za pomoc, hvala.
Lp,
Rogelj
Lp,
Rogelj
StratOS ::
To je tvoj 3 enaki post.
Moderatorji ukrepajte.
Dej malce specificiraj za kaj se gre ( game server ipd ...), kako si povezan na net ( ruter , modem ... ), preglej, konekcije na teh portih dohodni/odhodni ipd, skonfiguriraj firewall, ruter za te porte če ne gre drugače.
Moderatorji ukrepajte.
Dej malce specificiraj za kaj se gre ( game server ipd ...), kako si povezan na net ( ruter , modem ... ), preglej, konekcije na teh portih dohodni/odhodni ipd, skonfiguriraj firewall, ruter za te porte če ne gre drugače.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Rogelj ::
Opravičujem se za 3 iste zaporedne poste, vendar je pisalo da ima slo-tech neke težave in je treba čez nekaj časa kliknit osveži. Zgleda da sem to naredil 3x in je oddalo 3 poste. Glede težave, v ruterju je bilo treba odpreti port.
Lp
Rogelj
Lp
Rogelj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači strežnik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12735 (10828) | Zalachenko |
» | Težave z 8800GTOddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (1115) | Rogelj |
» | Množilnik ali fsb...Oddelek: Navijanje | 1025 (1025) | Urc |
» | Ne morem vec naviti graficneOddelek: Navijanje | 990 (783) | Rogelj |
» | Različni ramiOddelek: Strojna oprema | 1399 (1198) | nonenone |