Forum » Zvok in slika » Težave z wooferjem.
Težave z wooferjem.
Sc00by ::
Woofer mi dela samo če predvajam v iTunsu... v katerem koli drugem programu pa mi delajo samo zvočniki. kaj je lahko problem?
r5r ::
Če imaš nizkotonec priklopljen v namensko vtičnico na zvočni kartici ali podobni napravi, potem preostali programi ne podpirajo več kot dva (stereo) zvočnika.
Meni Windows Media Player predvaja na vse zvočnike, medtem ko mi Flash Player predvaja samo na prednja dva zvočnika.
Problem lahko rešiš z uporabo aktivne kretnice. S tem dosežeš, da predvaja "woofer" samo nižje frekvence in tako razbremeniš obstoječa prednja zvočnika, ki nizkih frekvenc ne predvajata več (opcijsko).
Meni Windows Media Player predvaja na vse zvočnike, medtem ko mi Flash Player predvaja samo na prednja dva zvočnika.
Problem lahko rešiš z uporabo aktivne kretnice. S tem dosežeš, da predvaja "woofer" samo nižje frekvence in tako razbremeniš obstoječa prednja zvočnika, ki nizkih frekvenc ne predvajata več (opcijsko).
And it makes me wonder.
Sc00by ::
am zdei mam pa spet probleme. zdei mi pa woofer sploh ne dela če mam naštiman na 5.1... :S mam zvočnike Genius SW-HF 5.1 5000, ki pa so tut AC3 ready. prosm za pumoč...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech z-5500 zvokOddelek: Zvok in slika | 895 (749) | kratos |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16745 (10684) | FlamE#7 |
» | Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!Oddelek: Operacijski sistemi | 2372 (1704) | nina__ |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11362 (5170) | Sarimner |
» | Receiver do max 300 eurOddelek: Zvok in slika | 3942 (2902) | Trancedeejay |