Forum » Pomoč in nasveti » PROSIM, NUJNO!!!!
PROSIM, NUJNO!!!!
kn3z007 ::
Doma imam w2k prof.
Ker mi je brat vedno šaril po mašini sem spremenil geslo. In ga pozabil...8-)
Zdaj me pa zanima kako bi ugotovil svoje geslo oz. ga spremenil. Baje obstajajo programi za to, ampak stanejo. Če kdo ve kje bi dobil kak brezplačni/demo program naj mi prosim pomaga.
Vsak nasvet dobrodošel
P.S.: nočem na novo dajati OS gor.
Ker mi je brat vedno šaril po mašini sem spremenil geslo. In ga pozabil...8-)
Zdaj me pa zanima kako bi ugotovil svoje geslo oz. ga spremenil. Baje obstajajo programi za to, ampak stanejo. Če kdo ve kje bi dobil kak brezplačni/demo program naj mi prosim pomaga.
Vsak nasvet dobrodošel
P.S.: nočem na novo dajati OS gor.
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Medved ::
Prijavi se kot admin, verjetno se boš spomnil starega gesla ko si inštaliru winse, potem boš pa že rešu naprej
LojzePek ::
Tole dela na vseh windowsih :
U : Administrator
P : *********
al pa
P : FIWFP (For Idiots With Forgoten Password).
Zdej sem te rešil nove inštalacije. Sej se ni treba prevč zahvaljevat. Če pa slučajno nebi šlo (v kar močno dvomim), se da z osnovnim znanjem Assemblerja preskočit login okno.
P : *********
al pa
P : FIWFP (For Idiots With Forgoten Password).
Zdej sem te rešil nove inštalacije. Sej se ni treba prevč zahvaljevat. Če pa slučajno nebi šlo (v kar močno dvomim), se da z osnovnim znanjem Assemblerja preskočit login okno.
Pek, ti si res en pek. Če ne znaš povedati kaj pametnega, se lahko zadržiš tvojih bedastih izpadov.
Za ostale, če kdo ve kje dobiti program, naj mi prosim pove. Aja, moral bi biti zastonj.
Za ostale, če kdo ve kje dobiti program, naj mi prosim pove. Aja, moral bi biti zastonj.
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kn3z007 ()
bobby ::
C C C C.
knez, kaj čmo mi s tabo???
afne guncat? šampanc pit? s tvojo ženo enkat ven it?
kaj že?
knez, kaj čmo mi s tabo???
afne guncat? šampanc pit? s tvojo ženo enkat ven it?
kaj že?
No no boby. Da ne bomo še za tebe kaj pripisali (meglene šipe, kondenz,...)...:P 8-) :D :D
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
LojzePek ::
Če bi takrat ko si napisal prvi post rajši šel na novo inštalirat Winse bi bil že trikrat fertig. Sej men se je tud dogajal da sem pozabljal password sam pol sem se pa znajdel in si ga z alkoholnim flumastrom napisal na monitor (pa ne na ekran, ampak ob robu).
to pa ti seveda najbolj veš. Namreč kdo komu da in ne da.
na tvojem mestu bi se bolj zase bal kot za druge (sej veš zakaj)... Če ne veš me maili, te spomnim.
na tvojem mestu bi se bolj zase bal kot za druge (sej veš zakaj)... Če ne veš me maili, te spomnim.
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
bobby ::
jst dobim, zate pa ne vem. zadnje cajte jo nekam velik glava boli. jst bi premislu na tvojem mestu.
8-)
8-)
ne po mailu ti pišem. Dah!?!
Aja, za pomoč pri winsih še velja.
Aja, za pomoč pri winsih še velja.
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | utorrent ne delaOddelek: Programska oprema | 6882 (4660) | tabl |
» | Tomato Firmware 1.21 v slovenskem jezikuOddelek: Omrežja in internet | 8375 (3471) | Veron |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14352 (11187) | fosil |
» | Trojan W32.IRCBot.FOddelek: Operacijski sistemi | 1384 (1283) | Tear_DR0P |
» | Planetarion - best online špilOddelek: Igre | 1394 (1287) | dobaluka |