Forum » Pomoč in nasveti » rabim WickedGL
rabim WickedGL
Arthur ::
ali lahko kdo pove, kje bi se ga dalo dobit (kakšno novejšo verzijo).
pa pliz, ne mi zdej z Googlom, ker sem z njim prvo probal. 8-)
pa pliz, ne mi zdej z Googlom, ker sem z njim prvo probal. 8-)
- spremenil: Gandalfar ()
Gandalfar ::
ce napises v google "wicked gl download" ti vn vrze ~200 download strani.
Warez verzij pac ni med njimi. Prav tako je to prepovedano na forumu (preberi si pravila).
V primeru neupostevanja pravil sledi zaklenjen post in naziv.
Warez verzij pac ni med njimi. Prav tako je to prepovedano na forumu (preberi si pravila).
V primeru neupostevanja pravil sledi zaklenjen post in naziv.
CaqKa ::
sej pa wickedgl ne spadajo pod warez... halo.. sej pa se je te drivere dalo zastonj dol cufnit... sicer pa kaj bi z wicked gl če imaš novejše boljše?
Gandalfar ::
CaqKa: mutil je neki z enim warezom. Pa google tud neke demote vn mece.
Kaj jzt vem kaj je ta zadeva. Itaq ni povedal katero razlicico ima itd. Tako, da mu skoraj ne moras pomagat.
Kaj jzt vem kaj je ta zadeva. Itaq ni povedal katero razlicico ima itd. Tako, da mu skoraj ne moras pomagat.
Enzo77 ::
a obstaja kak patch, da ti disabla zacetni screen, da mors pritisnat tipko c? tnx
With a license to gib :)
Arthur ::
no, če je pa warez roba na tem forumu prepovedana, je pa pol to drugač. ker je bil moj post spremenjen ;( , tudi niste vsi prav dojeli, kaj sem hotel. demo verzijo sem downloadal že pred objavo teme, hotel sem samo še krek. ker pa je to pač tu prepovedano, pol pa nič. :\
brandy ::
Wickedgl je komercialen in torej placljiv.
Ni najnovejsa verzija ampak vseeno. ce te zanima dobis ga zastonjtukaj
Ni najnovejsa verzija ampak vseeno. ce te zanima dobis ga zastonjtukaj
Samson ::
Ce se dobro spomnim, je wickwdGl nek emulator OpenGl al nekaj tazga...Imam prav?
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gonilniki za V3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (1095) | baghera |
» | serious samOddelek: Igre | 1784 (1456) | McHregec |
» | Voodoo3k problem al pa ne !!Oddelek: Zvok in slika | 1306 (1105) | Fish <>< |
» | Voodoo2 driverji za win 2000Oddelek: Zvok in slika | 1886 (1812) | NoUse4AName |
» | voodoo 3 3500 & gledanje tvja na compu ?!Oddelek: Zvok in slika | 1803 (1662) | undefined |