Forum » Pomoč in nasveti » Problem z winxp
Problem z winxp
mihjavc ::
Mene neki zanima, dobu sm adsl in zdej se je winxp automatsko neki update-ov. Zdej mi pa kr naprej javla napako ( YOU MAY BE A VICTIM OF SOFTWARE COUNTERFEITING). Kaj naj nardim al formatirat pa na novo naložit winxp al je še kakšna druga opcija? HV za pomoč
elektronka
- zaklenilo: bastadu ()
mihjavc ::
Ja sej vem da je to zarad tega, ampak mene zanima rešitev kr nebi rad formatiru diska.
elektronka
5er--> ::
Tudi, če boš formatiral in na novo naložil popravke (no, ene 2 se mi zdi, da sta taka) bo isto. ;)
M@73Y ::
nebo isto. samo en patch za windows validation overcrack potrebuješ. pa pazi ker winodws xp ima svoj crack, windows media player 11 ma svoj validation crack, in windows explorer 7 ima spet svoj validation crack. tko da ti te cracke poberi iz neta, se odklopi iz interneta fizično. torej potegni kabel ven iz pc-ja in instaliraj te cracke. nato pa veselo naprej.
Lp. matej
Lp. matej
..jump into psytrance tunnel..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 3664 (1896) | stewo |
» | Microsoft "umaknil" WGA (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10898 (9172) | denial |
» | Microsoft dnevno komunicira z vašim računalnikom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 13277 (9890) | CaqKa |
» | Virus - uničen trdi disk???Oddelek: Strojna oprema | 1435 (1229) | shrimataji |
» | Ali je legalno?Oddelek: Programska oprema | 1364 (1006) | freejack |