» »

Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars: Knights of the Old Republic

X-Men ::

Igram igro Star Wars: Knights of the Old Republic, vendar imam en problem. Naredil sem test, ko postaneš Jedi, vendar ne morem uporabljati svetlobnega meča?

Ve kdo mogoče zakaj?

gumby ::

iirc ga moras najprej najti dele in ga sestavit...
ne spomnim se vec tocno, je ze par let odkar sem tole spilal
my brain hurts

Mavrik ::

Naloga, da postaneš Jedi je sestavljena iz treh delov. Najprej moraš tipu zrecitirati Jedi Code, nato moraš dobiti kristale ter sestaviti svoj lightsaber. Nato pa še moraš poiskati Juhani v tistem svojem vrtu.

Po tistem, ko si sestavo svoj lightsaber, bi ga pa že moral biti sposoben uporabljati.
The truth is rarely pure and never simple.

To sem vse naredil, vendar mi napiše, da nimam dovolj "PREREQUISITES".

A res nobeden ne ve odgovora? Mogoče mi ne gre uporabljati meča zato, ker sem uporabljal kode?

dolegar ::

igrice ne poznam ampak glede na prej povedano od drugih in tvoj info pravita, da še nimaš vseh delov za meč.
ThinkPad T60 (intel Core2duo T7400 @ 2.16GHz)
15.4" 1680×1050 FlexView
Ram: 2GB Disk: Hitachi 120GB

darth.mikey ::

Pa si ti zihr da si vse naloge naredu ? A si tistemu yoda look a like(ne vem več kako mu je ime) mojstru jedi kodo zrecitiral, ker njemu jo morš kokr se spomnem. Ali pa mogoče nisi sestavil meča , sestaviš ga tam kjer te un tip uči jedi kodo. Aja pa še enden od tistih glavnih mojstrov ti more razložit kaj kera barva od meča pomeni sam ne vem če je to potrebno da napreduješ.

Naloge sem vse naredil. Zdaj sem že bil na dveh planetih, pa še vedno ne morem uporabljati meča. Mogoče je to zaradi uporabljanja kod?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Star Wars Jedi: Fallen Order (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
25036321 (848) Izi
»

Nekdo ki se spozna na Starwars igre naj pomaga?

173358 (243) Machete
»

BWAAAH! Rabm štromarja! Lightsaber se mje POKVARU! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
506117 (4125) Zheegec
»

Katere dobre STAR WARS igre za PC poznate

223121 (2801) Crazy Frog
»

Uporaba kod pri Star Wars Knights Of Old Republic (strani: 1 2 )

533248 (2633) Crazy Frog

Več podobnih tem