Forum » Pomoč in nasveti » Problem s pcjem
Problem s pcjem
droid ::
Problem je ta da nemorem dat Win xpjev na disk, zmeraj ko mi štarta is cdja, pol tisto prepaira in ko končal takoj blue screen ki sporoča da je neki narobe z diskom.
sem proval z drugim diskom, kabli use še zmeraj pa dobim isti blue screen dal sem tudi ta disk v drugi pc kjer mi je normalno inštaliralo xpje. Pol ko sem dal disk z že inštaliranimi windowsi takoj ko se začne štartat dobim blue screen.
Sem proval tudi resetirat biose ma ni pomagalo.
Jaz sumim plato, ker mi je že prej delala probleme.
Tudi tisti ki je delal načrt zgleda da je mislili da so pci-e grafične majhne in brez hladilnika, ki če hočem resetirat biose skoraj se ne da prit do jumperja zaradi grafične. In če bom dal SLI se bo ena grafična slabo hladila ker bo druga pokrivala ventilator.
Upam da je plošča kriva da jo vrnem in uzamem eno drugo.
Če ima kdo kašen nasvet kaj bi lahko blo drugega narobe naj napiše.
Hvala!
sem proval z drugim diskom, kabli use še zmeraj pa dobim isti blue screen dal sem tudi ta disk v drugi pc kjer mi je normalno inštaliralo xpje. Pol ko sem dal disk z že inštaliranimi windowsi takoj ko se začne štartat dobim blue screen.
Sem proval tudi resetirat biose ma ni pomagalo.
Jaz sumim plato, ker mi je že prej delala probleme.
Tudi tisti ki je delal načrt zgleda da je mislili da so pci-e grafične majhne in brez hladilnika, ki če hočem resetirat biose skoraj se ne da prit do jumperja zaradi grafične. In če bom dal SLI se bo ena grafična slabo hladila ker bo druga pokrivala ventilator.
Upam da je plošča kriva da jo vrnem in uzamem eno drugo.
Če ima kdo kašen nasvet kaj bi lahko blo drugega narobe naj napiše.
Hvala!
droid ::
zdaj sem proval visto in vista se normalno inšralira.
Nisem pomislu da bi lahko blo to krivo že prej sem dal visto za provat in sem se odloču da bom dal nazaj xpje, pa jih ne morem zdaj lahko dam samo še visto.
Kako lahko to blokira da zdaj ne morem dat več xpjev?
Nisem pomislu da bi lahko blo to krivo že prej sem dal visto za provat in sem se odloču da bom dal nazaj xpje, pa jih ne morem zdaj lahko dam samo še visto.
Kako lahko to blokira da zdaj ne morem dat več xpjev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | blue screen med zagonom ali namestitvijo OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1393 (1119) | ST-777 |
» | Nova kišta - bsodOddelek: Strojna oprema | 2641 (1764) | Toomy |
» | Gigabyte osnovna plošča in IDE diski - WinXP se ne inštaliraOddelek: Pomoč in nasveti | 925 (863) | neres |
» | BOOT na disku je šol..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1460 (1085) | boula |
» | Blue screen...kaj bi lahko bilo narobe? ( servis ni popravil :) )Oddelek: Pomoč in nasveti | 2429 (1973) | amigo_no1 |