» »

Nekdo ki se spozna na Starwars igre naj pomaga?

Nekdo ki se spozna na Starwars igre naj pomaga?

notlemat ::

Živjo

Mal me je zamikalo da bi odigral kakšno starwars igro pa gledam mal na lucasarts homepage da je teh iger malo morje. Katera od naslovov najbolj posnema film se pravi da se dogaja po filmu (liki, prizorišča...).Oziroma ima elemente boja z light mečem, furanje z plovili po vesolju...

Najlepša hvala za odgovor

Mavrik ::

Hja, v bistvu vse. Vseeno pa zato niha zelo kvaliteta.

Med boljšimi:
Jedi Knight serija, zadnji del je Jedi Knight - Jedi Academy --- akcijska zadeva, dogaja se po filmih, igraš Kyla Katarna. Poznana po precej spektakularnih bojih s svetlobnimi meči.

Knights of the Old Republic - RPG špil, najboljša kar se tiče zgodbe in (po moje) tudi Star Wars občutka. Dogaja se pa par tisoč let pred filmami, ko je dejansko še bilo en kup Jedijev

Lego Star Wars - obnovi dogodke filmov, tokrat na Lego način. Baje precej zabavna igra (nisem je igral), ki precej točno opiše vse dogodke filmov

Republic Commando - edini špil od naštetih, kjer ne primeš v roko svetlobnega meča. Namreč da te v vlogo komandojev-klonov Republike med prvo in drugo epizodo. Zelo dobra streljačina z nekaj taktičnimi elementi in za crknit smešnimi izpadi kolegov iz ekipe.

To so v bistvu vse, ki so v zadnjem času izšle in so dejansko dobre. Morda se mi je katera izmuznila, čeprav močno dvomim.
The truth is rarely pure and never simple.

notlemat ::

Kaj pa Battlefront 2 a je za kej.Zdi se mi zanimiva saj po screenshotih

Freezy ::

Pri Battlefront 2 si večinoma eden izmed klonov od časa do časa pa imaš možnost biti Jedi. Imaš pa tudi neke bitke v vesolju, če se ne motim. Meni se je zdela Jedi Academy še najboljša od vseh.

A. Smith ::

Igral sem Jedi Academy. Tudi jaz jo zelo pohvalim, bojev z meči je tam ogromno - bolj napreduješ v smislu Jedija, bolj je meč uporaben. Na koncu ga ni orožja, ki se ga z meči in uporabos sile (the force) ne da ubraniti. Prav tako z navadnimi orožji ne moreš premagati najmočnejših Sithov, ker ti blokirajo strele.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Tilk ::

probi empires at war. lusna stvarca. drugac pa kotor 1 defenitivno , dvojka je poceni klon enke z nadaljevanjem pripovedi zgodbe.

pol mas pa se en kup za moje pojme low-kvalitetnih iger.

aja pa zdejj bo ene nova vn prsla, sam se mi zdi da sam o za ps3.neka res huda.:D
Tilk

Grey ::

notlemat, od Star Wars serije je definitivno Jedi Academy tista, s katero boš doživel Star Wars tako, kot jo je treba - akcija, Force, mečevanje in streljanje. Ni ga lepšega od tega, da zagrabiš Stormtrooperja s Force Grip in ga butaš ob steno ali pa v druge Stormtrooperje. >:D

Battlefront 1 in 2 sta pač navadno streljanje...kot UT ali CS s Star Wars tematiko - recimo da ti da neko okrnjeno perspektivo vojne s strani pehote (forcea tukaj ne boš videl, ravno tako ne lightsaberjev).

Lego Star Wars I in II sta dobri za nedeljsko igranje z bratom/prijateljem/punco/ženo you name it. Ravno dovolj lahka in zabavna za uživanje v dvoje.

Knights of The Old Republic spada v Role Play Game žanr. Zgodba je v obeh delih zelo zanimiva in razvita. Če poznaš ta žanr in te zanima Star Wars, potem je ta serija tudi a must play.

Potem so pa tu še strategije, ampak teh pa nisem preizkusil tako, da ne bi vedel kaj več povedati.

Za začetek ti priporočam Jedi Academy, da te "zakuri", potem pa po lastni izbiri.

opeter ::

Ali pa počakaj, da bodo izdali Star Wars: Force Unleashed. Huda, huda zadeva bo tale. 8-O

Star Wars: Force Unleasher VIDEO
YouTube - povezave
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Snegec ::

Kot je že nekdo omenil:

Star Wars - Republic Commando:
_ je ubitačno vredu, še posebej zaradi "pametnosti" AI-ja v kontroliranju tvojih pomočnikov in njihovih ubitačno dobrih komentarjev. Npr:
Pošlješ sodelavca nekaj razorožit in reče on med razoroževanjem:
Trooper 1: Red Green Red or Red Red Green?
Trooper 3: I thought he was the expert.
Aja, najbolj pain in the ass sovrag v celem špilu? Mislim, da oni jebeni guardi od onega robotskega generala :P

Star Wars - Jedi Knight - Jedi Academy:
_ če rad opletaš z meči v ženski osebi. Je pa kul, ker imaš nekje na polovici izbiro orožja. Light Saber, Dual Sabers ali Saber Staff (to so tudi po težavnosti, z eno je veliko težje kot z dvema ali z staffom).

Kotor, SW: JK1,2, Dark Forces, so pa več ali manj starejše.

Star Wars - X-Wing Alliance:
_ kar se tiče letanja z plovili. Je pa res, da se zgodba konča pri uničenju zadnje Zvezde smrti. Joystick obvezen. (pa kolikor vem je tudi večigralski način).

Pa še starejše igre: SW: X-Wing, TIE-Fighter (+dodatki za oboje), Rebel Assault 1 in 2, Medmrežni X-Wing vs. TIe Fighter in dodatek.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Snegec ()

opeter ::

Še zelo dobre ljubiteljske STAR WARS igre: Battle of Endor in Battle of Yavin

Več tukaj: link
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Mavrik ::

Kotor, SW: JK1,2, Dark Forces, so pa več ali manj starejše.


No, no. KotOR je prišel malo za Jedi Academyom, tako da je težko "starejši". Ostali našteti so pa vsi predhodniki iste serije in dejansko večina ljubiteljev pravi, da je Jedi Knight 2: Jedi Outcast boljši od naslednika Jedi Academya, čeprav se verjetno frocom ne bo vidla grafika.

Aja... pa ni ti treba igrati kot ženska v JA ;)
The truth is rarely pure and never simple.

SasoS ::

hej hej...grafika je v JK2 in JA več al manj ista. Za navrh vsega pa sploh ne slaba, če imaš vklopljene volumetrične sence rabiš kar orenk mašino...Priporočam JK2 za začetek, se mi zdi da špila lepo naredita zaključeno celoto (JK2 začne z osnovami forca in mečevanja, v JA moraš kar že obvladat).
Vesoljske streljačine pa so kljub starosti obvezne, celotna serija je po mojem mnenju daleč najboljša vesoljska igra, odlično vzdušje in igralnost. Za tiste malo mlajše, ki jim gre groba grafika v nos, priporočam X-Wing Collector's series (X-Wing in Tie Fighter z XvT enginom - D3D podpora), dasiravno ima naslov nekaj minus točk zaradi CD Audia (v originalu sta špila imela midi muziko ki se je dinamično prilagajala akciji).

RedStar ::

Še en glas za JK2. To je ena redkih iger, ki jih še danes rad zaigram, predvsem zaradi multiplaya. 8-)

Matej_K ::

Sam en vprašanje...

Zdaj sem obrnil oba dela KOTORja,in pred tem še Jedi Knights..

Sedaj bi pa rad začel igrati Republic Commando in pa Jedi Academy...Katerega naj igram prej, se kateri od teh dveh sploh kaj navezuje na igre ki sem jih že obrnil!???

Hvala
... .. .

Snegec ::

Republic Commando ne, ker tam ne boš srečeval Jedijev (z izjemo onega gremlina Jode, pa še tega samo preko holograma).
Tam boš samo nekje med Clone Wars in 3jim delom. Se pa definitivno splača igrat, komentarji sekajo :)

Jedi Academy pa tudi ni bohve kolk povezano z SW zgodbo. Oz.. toliko je povezano da veš, da je to daleč po Vrnitvi Jedija.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Mavrik ::

Sedaj bi pa rad začel igrati Republic Commando in pa Jedi Academy...Katerega naj igram prej, se kateri od teh dveh sploh kaj navezuje na igre ki sem jih že obrnil!???


Takole je. Republic Commando se dogaja med epizodo II in epizodo III in se ne nanaša na druge igre.
Medtem ko je pa polno ime druge igre Star Wars Jedi Knigt: Jedi Academy in nadaljuje zgodbo iz Jedi Knight serije (čeprav se nevem kako ne navezuje).
Jedi knigt serija je sestavljena iz:
Dark Forces (1995)
Jedi Knight (1997) + dodatek Mysteries of the Sith (1998)
Jedi Outcast (2002)
Jedi Academy

Tukaj ti priporočam vsaj Jedi Outcast, ki je več kot odlična igra, po besedah nekaterih celo boljša od Jedi Academya (čeprav je tudi JA eden boljših).
The truth is rarely pure and never simple.

Snegec ::

Jedi Outcast je pomoje boljši od JA, ker konec koncev ne začneš opletavši z sabljo ko nek supermaster jedi ampak si tko k v Dark Forces pešak z pištolo :)

Je pa res, da oni del tam ko moraš reševat one kekce je bil na Jedi Master jebeno težak. Mislim, da sem ga delal ene 40x..

Edin problem, ki ga vidim je to, da k maš enkrat Lightsaber, so bli skorajda povsod pri meni v vseh levelih "Shots fire - 0". Ker so ti puške odveč.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Untitled Star Wars Game (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10118655 (757) oo7
»

Star Wars 2021-??? (nova trilogija)

Oddelek: Sedem umetnosti
426967 (660) opeter
»

Star Wars igre

Oddelek: Igre
142013 (1803) PARTyZAN
»

Katere dobre STAR WARS igre za PC poznate

Oddelek: Igre
223056 (2736) Crazy Frog
»

Star Wars Jedi Knight Jedi Academy

Oddelek: Igre
82047 (1957) Xplicit

Več podobnih tem