Forum » Loža » Carina
Carina
Temo vidijo: vsi

mihec87 ::
Je mogoče gdo kaj naročeval iz Japonske? Zadeva kolikor mi je jasno gre na carino(davek, stroški obdelave itd), samo na hiter google izvrže da ma eu z njimi podpisan nek sporazum sedaj pa nisem več prepričan....

darkolord ::
Večina teh sporazumov (nisem točno gledal glede Japonske) se tiče samo carin. Do 150 eur vrednosti blaga je pa plačilo carine itak oproščeno.
V vsakem primeru bo treba vložiti carinsko deklaracijo, plačati stroške postopke in DDV, če še ni bil plačan.
V vsakem primeru bo treba vložiti carinsko deklaracijo, plačati stroške postopke in DDV, če še ni bil plačan.

Okapi ::
Je mogoče gdo kaj naročeval iz Japonske? Zadeva kolikor mi je jasno gre na carino(davek, stroški obdelave itd), samo na hiter google izvrže da ma eu z njimi podpisan nek sporazum sedaj pa nisem več prepričan....
Ni nobene razlike ali kupuješ iz ZDA, Anglije, Kitajske ali Japonske.

kixs ::
Pred leti sem dosti naroceval preko eBaya iz Japonske. Gre cisto enako kot vsaka druga rec izven EU.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se zadnje čase dogaja s carino? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19740 (6869) | Tidule |
» | Pošta Slovenija - Carina in nateg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12968 (9864) | FoxKnox |
» | Pošta Slovenije in prisilni stroški (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 51730 (34120) | AndrejO |
» | Carinska pošta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 95396 (50257) | Mare2 |
» | Kako carina ve vrednost izdelka? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27968 (24536) | Fritz |