Forum » Pomoč in nasveti » Iz CMD prompt v My Computer ...?
Iz CMD prompt v My Computer ...?
lukahafner ::
Zdravo...
Je mogoce izvesti s komando v cmd.exe v winxp, da ti pride v direktorij v My Computer v
recimo iriver t20 mapo, katero najde samo v Raziskovalcu. V TotalCMD je ni.
Rad bi prisel v ta direktorij, samo ne preko raziskovalca. V glavnem hocem kopirat fajle (mp3) na iRiverja T20,
samo se mi ne da vedno Raziskovalca odpirat. Je kaka druga varjanta? Bliznjica...
V tale direktorij hocem pridet:
Hvala.
caw
Je mogoce izvesti s komando v cmd.exe v winxp, da ti pride v direktorij v My Computer v
recimo iriver t20 mapo, katero najde samo v Raziskovalcu. V TotalCMD je ni.
Rad bi prisel v ta direktorij, samo ne preko raziskovalca. V glavnem hocem kopirat fajle (mp3) na iRiverja T20,
samo se mi ne da vedno Raziskovalca odpirat. Je kaka druga varjanta? Bliznjica...
V tale direktorij hocem pridet:
Hvala.
caw
SasoS, ti si kralj!
Hvala ti 100x.
Se neki, ce je mozno...
Se da tud tko (s kasnimi parametri...), da ti pride direktno v mapo iriver T20/Media ?
Fnx.
LP
Hvala ti 100x.
Se neki, ce je mozno...
Se da tud tko (s kasnimi parametri...), da ti pride direktno v mapo iriver T20/Media ?
Fnx.
LP
kixs ::
Recimo nekaj takega:
Pojdi v to mapo in si dodaj "Bookmark" -> Kliknes na zvezdico ( * ) v zgornji vrstici na desni strani, ki ti kaze pot in dodas "Add current Dir".
lp
Pojdi v to mapo in si dodaj "Bookmark" -> Kliknes na zvezdico ( * ) v zgornji vrstici na desni strani, ki ti kaze pot in dodas "Add current Dir".
lp
kixs:
hvala za hint, ampak ne deluje.
samo ta mapa za iriver ne, druge pa recimo, navadne.
je se kaka varjanta?
LP
hvala za hint, ampak ne deluje.
samo ta mapa za iriver ne, druge pa recimo, navadne.
je se kaka varjanta?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | avtomatski izpisek datotek v Total CommanderjuOddelek: Programska oprema | 1233 (1009) | misek |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 76944 (32642) | M.B. |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 3720 (2925) | w3t80y |
» | Izbiram med Mp3 playerji--->prosim svetujte mi (do 20.000 SIT)Oddelek: Kaj kupiti | 2068 (1882) | d3k0 |
» | nakup mp3 playerjaOddelek: Kaj kupiti | 1244 (1191) | Janezzz |