Forum » Loža » Sadno vino
Sadno vino
Mercier ::
Nekdo ima preveč robid in idejo, da jaz preveč časa. Meni je oboje malo vprašljivo, ali je*i ga, rod je rod, pa bomo pridelali kakšen liter robidovega vina.
Saj je na netu dosti tega, pa ne bi ravno delal vina po receptu kakšnega Škota, ali pa mogoče uporabljajo kaj drugega z istim imenom. Da mi ne prodajo tu kakšnih multikulturnih levičarskih kvasovk, da bodo potem sabotirale demokratični proses vrenja, recimo. Zna kdo narediti vino z robid?
Saj je na netu dosti tega, pa ne bi ravno delal vina po receptu kakšnega Škota, ali pa mogoče uporabljajo kaj drugega z istim imenom. Da mi ne prodajo tu kakšnih multikulturnih levičarskih kvasovk, da bodo potem sabotirale demokratični proses vrenja, recimo. Zna kdo narediti vino z robid?
moj_nick ::
Glede na tvoj način pisanja bi lahko sklepal, da si že pijan in ne potrebuješ več vina
110111001001010001010000
NeOman ::
> Da mi ne prodajo tu kakšnih multikulturnih levičarskih kvasovk, da bodo potem sabotirale demokratični proses vrenja, recimo.
We have a winner
We have a winner
Belcebub ::
Rod gor ali dol...nekdo ima slabo idejo
Kaj pa če bi namesto tako imenovanega "vina", rajši kakšen robidov šnopček naredil?
Manj dela, pa še hitreje je.
Kaj pa če bi namesto tako imenovanega "vina", rajši kakšen robidov šnopček naredil?
Manj dela, pa še hitreje je.
Če si srečen, in če srečo rad bi še delil z nekom, če si srečen, brž z dlanjo udari v dlan!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Žganjekuha (oprema in postopek) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 96145 (20963) | Okapi |
| » | VinoOddelek: Loža | 7613 (1570) | PacificBlue |
| » | Mošt vre prepočasiOddelek: Loža | 10558 (9077) | boss-tech |
| » | TEŽAVA mošt ne zavre!!Oddelek: Loža | 9569 (9335) | JercSI |
| » | Kvas v alkohol, pijani Labradorec.Oddelek: Znanost in tehnologija | 4107 (2790) | Pyr0Beast |