Forum » Kaj kupiti » Windows Vista
Windows Vista
Entity ::
Pozdravljeni,
razmišljam o nakupu Viste, pa ker ravno kupujem pc sem opazil, da dobim Vista Ultimate ENG DSP za 195eu, redna cena pa naj bi bila 534eu. To se mi zdi kar ugodna ponudba, bolj pa me sedaj moti ali 32bit ali 64bit. Procesor je 64bit vem pa, da je problem s softwerom. Pa sem nekje bral, da lahko za doplacilo kasneje narociš 64bitno verzijo, vendar nikjer nisem zasledil kakšna je ta cena. Mogoce kdo ve?
Drugace se tudi še ne morem odlociti ali Vista ali XP. XP mi je všeč, o Visti so pa mnenja deljena. Se mi nekako zdi, da je Vista bolj "šminkerska", v notranjosti za normalno delo pa je podobna XPjem.
Lp, Matic
razmišljam o nakupu Viste, pa ker ravno kupujem pc sem opazil, da dobim Vista Ultimate ENG DSP za 195eu, redna cena pa naj bi bila 534eu. To se mi zdi kar ugodna ponudba, bolj pa me sedaj moti ali 32bit ali 64bit. Procesor je 64bit vem pa, da je problem s softwerom. Pa sem nekje bral, da lahko za doplacilo kasneje narociš 64bitno verzijo, vendar nikjer nisem zasledil kakšna je ta cena. Mogoce kdo ve?
Drugace se tudi še ne morem odlociti ali Vista ali XP. XP mi je všeč, o Visti so pa mnenja deljena. Se mi nekako zdi, da je Vista bolj "šminkerska", v notranjosti za normalno delo pa je podobna XPjem.
Lp, Matic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbogom, Windows VistaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16614 (14140) | MrStein |
» | Medion akoya e7330 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9318 (5909) | Vorlon |
» | Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13019 (9251) | Icematxyz |
» | Windows XP hoče živeti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9057 (5922) | ALT |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9459 (8088) | Razerzone |