» »

LC zaslon(LCD) 15"

LC zaslon(LCD) 15"

genni ::

Kateri 15" LC zaslon je za računalnik najboljši glede vidlivosti. Pa cena me tudi zanima. Naj bo tam okoli 130000 SIT max 170000 SIT
genni - gen ni !
  • spremenil: genni ()

ender ::

meni so priporočili Hansol H530, in moram rečt, da je za 129900 SIT res odličen monitor

tha_man ::

Še en glas za Hansola.

zdravc ::

Jaz ga imam. Nimam pripomb.
kdor zna pa žih

Jux ::

Doma imam Hansola H530 in je res res hud monitor. Sploh ce delas se kaj drugega poleg da nabijas igre - this is the way to go, ker potem ko grem nazaj na navadnega 17" je slika tako meglena, da ne mores verjet.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

black block ::

za ta denar dam glas Hansolu, absolutno!

YoYo ::

Absolutno EIZO L365. Je pa ravno še v cenovni meji.

a kakšen da je?
Eizo is to LCD monitors what Ferrari is to cars.
Tako!

Pa kaj vsi tega hansola?

genni ::

Kje pa se ta Hansol kupi ?
genni - gen ni !

Jux ::

mislm da v powerplusu, poglej mal naokrog.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

matter ::

Ja za eizo to velja za monitorje s katodno cevjo :)
Jest ga imam (l 365 LCD)in dela odlično in ni problemov.
Priporočam seveda EIzo l365 ali Philips 150P2. Malo me je bilo strah pred nakupom kako bo z igricami pa divx filmi, ampak je to odveč!
Pa igram na njem igrice (Q2 ma 300 slik ker je v/sync off) pa uredu dela. Pa divx tut uredu dela.

Lahko ti samo rečem da ti ne bo žal nakup LCD ja.

Upam da sem kaj pomagal, probam bit objektiven :)

SIcer pa ti predlagam, da po internetu poiščeš strani s testi monitrojev, pa pojdi na proizvajalčevo domačo stran pa pogledaš specifikacije in je ponavadi zraven tudi awards pa poglej ocene različnih revij. Mogoče boš moral prevajati iz nemščine v v ang. Ampak obstajajo strani ki ti prevajajo celo spletno stran.

Pa pojdi v trgovino in sprobaj zadevo, ampak priporočam da sprobavaš v zatemnjenem prostoru, ker podnevi ko sonce sveti v monitor je slika lepša. Predvsem črna je močnejša. Zato bodi pozoren da te ponoči malo svetlejši rovbovi ne bodo motili, ampak se navadiš.

lahk bi še nakladu pa se mi ne da

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matter ()

ender ::

jst sem Hansola kupil v BigBangu za 129900 SIT (v P+ je bil takrat okol 134000)

Medved ::

jz mam LG 15 inčni in je super, košta okoli 100.000 sit, ločljivost za vse 15 inčne je standardna 1024x768, približno je slika kot običajen 17 inčni monitor, mogoče malenkost manj, neopazno

Heisenberg ::

jaz bom v kratkem kupil 17" LCD od HPja...ima moznost zasuka zaslona za 90stopinj, nastavitev visine! zaslona, lep izgled itd...

zanj bom dal toliko kot za 15" v sloveniji :)
se pravi 700eurov v avstriji :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

15" LCD monitorji

Oddelek: Kaj kupiti
61189 (1008) matter
»

LCD monitor

Oddelek: Kaj kupiti
201790 (1403) ender