» »

Software distribution 3.0 / težave z windovs updates

Software distribution 3.0 / težave z windovs updates

Napolitanka ::

Pozdravljeni!
Nujno bi potrebovala vašo pomoč, ker sploh ne najdem več izhoda iz tea problema.
Pred parimi dnevi se mi je na računalniku pojavil nek bug, kater mi res kravžlja živce :(
Namrečračunalnik mi je sam apdejtal preden se je ugasnil in ko sm ga povno potem drug dan prižgala, mi je sporočilo napako :
Generic host proces for win32 services has encountered a problem and needs to close... in potem računalnik delno blokne..nikakor se ne morem povezat na internet in tam kjer imam jezik v startni vrstici v desnem spodnjem kotu, se tist kvadratek z jeziki obarva belo..tudi startna vrstica se iz zeleno modre xp-jevske, spremeni v sivo oz. belo8-O
Potem sem šla pač jst nardit system restore, ker so mi pač svetovali da pomaga k trenutni rešitvi tega problema in mi je tam pokazalo da se je očitno v računalnik vsidral nek software distribution 3.0....Je pa fora v tem, da ravno pred parimi dnevi sem zaradtega problema, nesla računalnik formatirat in očitno je zadeva gor ostala, da se spet pojavlja...
Poleg tega mi kar skos in skos hoče apdejtat računalnik, vedno preden ga sklopim....

Mi lahko lepo lepo prosim pomagate, ker jst res nevem več kaj bi nardila s tem:( , polegtega da v teh dneh nujno rabim računalnik pa mi še to serje zdej;((

hvala vsem:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Javascript - začetnik

Oddelek: Programiranje
141808 (1265) FuI2cY
»

Microsoft pokazal novi uporabniški vmesnik Windows 8

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
247649 (6097) zeleni