» »

CD-RW/DVD LG

CD-RW/DVD LG

primo7 ::

Prosim za nasvet. V Comtronu ponujajo enotoLG CD-RW/DVD Combo ( 12/8/32/-8dvd ). Cena je 38.900 Sit. Je ta stvar v redu in se jo splaca kupiti. Hvala za pomoč in lep pozdrav!

tedybear ::

Hm raje ne....12x snemanje ni ne vem kaj....8X DVD tudi...če si skromen vzemu drugače pa
LG24X cca 30,000
LG 16 DVD OEM 19,900

primo7 ::

Hvala za odgovor. Ne gre toliko za skromnost, ampak bi bila enota za domačo uporabo, (uporabnik pa cisti amater) za posnet kaksne podatke na Cd ali presnet kaksen Cd in si ogledat kaksen DVD film. DVD hitrost je 8x, kar tudi ne vem kaj to pomeni v praksi. Zato se mi zdi brez veze ne vem kaj hitrega kupovat in dragega, ker itak ne bi bilo iskoriščeno. Samo ne bi pa rad, da bi recimo ta LG kaj zafrkaval ali slabo delal.
Če ima kdo iskušnje s tem, bi bil hvaležen za nasvet.
LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: primo7 ()

Klemenn ::

jaz sem kupu navadnega lg 52 x. ampak sem se tak zajebal.......moj rekorder (8x8x32) pa je teac :) bere najmanj tisočkrat hitreje in kvalitetnejše!!! če imaš malo živcev in si brez denarja raje pršparaj še malo in upoštevaj nasvet zgoraj!!!!!!!>:D

aja šele zdej vidm.....jerovšek je postal zdej comtron!! saj v nm!

Pepo ::

Ne vem, kaksno razvalino je sicer dobil Jebediah, ampak moje izkusnje z LG so dobre. Imel sem ravno takega Teaca kot ga ima on, pa sem zaradi burn proofa sel na 16x, 10x, 40x CDR-RW LG. Sploh nisem razocaran, bere pa ta rekorder celo za dlako hitreje od 40X in ceprav je bil Teac OK, je bil pri branju precej pocasnejsi. Mirno gledam DiVX filme, ki jih s teacom nisem. Tako da Combo LG morda sploh ni slaba izbira, a naj ima burnproof. V glavnem so testi o LG kar OK.:)

jaz rajš kupim5.25 enoto kot še kaj o lg...sploh pa če maš keš za teaca...............

Lime ::

Dajem glas za LG.
Imam pekač LG 24/10/40 in CD ROM Teac 40x.
LG mi prepiše poln CD (700 MB, divx film) na disk v max. 4 minutah, Teac pa rabi tudi do 7 min.
Za nezahtevnega uporabnika, ki ne rabi ne vem kakšne hitrosti, je combo enota zelo v redu izbira.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TEAC vs LG

Oddelek: Strojna oprema
321645 (1262) jimboo
»

Teac ali Plextor CD-RW

Oddelek: Kaj kupiti
271706 (1391) tejo
»

Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
1168820 (6235) City
»

Vprašanje za lastnike Teacovega 40x pekača...

452796 (1918) Sergio
»

kateri cdrw zapisovalnik od teh???

452090 (1528) Quickbeam

Več podobnih tem