Forum » Mobilne tehnologije » Handy 2.0, flatrate net, alternativa?
Handy 2.0, flatrate net, alternativa?
Pesimist ::
V nemciji zdaj na vlko oglasajo handy 2.0. Mobilni net za 10 euro flatrate paket. Glede da je to vodafone storitev me zanima, ce slucajno kdo ve kaj, da bi simobil tudi to dobo v blizji prihodnosti?
Trenutno sem v dilemi in se ne upam vezat na dobenega providera, da se nebi zajebo in potem konkurenca kaksen niski paket izplunila. Trenutno uporablam Mobitelov paket ki ma 0.1Sit/kB tarifo kar je se najceneje.
Uporablam pa samo IRC, MSN. Web prowsanje seveda odpade pri takih poraznih paketih.
Nasledni paketi so 80Mb 3000Sit in 100Mb 2000Sit kar pa je tudi dosti premalo za surfanje, eno stopnjo visje pa je spet predrago kot secondarni net.
Poslovni uporabniki majo na izbiro neki black berry paket za 20 euro ampak ta mi seveda ni dostopen kot fizicna oseba!
tak da...
Trenutno sem v dilemi in se ne upam vezat na dobenega providera, da se nebi zajebo in potem konkurenca kaksen niski paket izplunila. Trenutno uporablam Mobitelov paket ki ma 0.1Sit/kB tarifo kar je se najceneje.
Uporablam pa samo IRC, MSN. Web prowsanje seveda odpade pri takih poraznih paketih.
Nasledni paketi so 80Mb 3000Sit in 100Mb 2000Sit kar pa je tudi dosti premalo za surfanje, eno stopnjo visje pa je spet predrago kot secondarni net.
Poslovni uporabniki majo na izbiro neki black berry paket za 20 euro ampak ta mi seveda ni dostopen kot fizicna oseba!
tak da...
- spremenilo: Pesimist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?Oddelek: Omrežja in internet | 4460 (3649) | Pesimist |
» | T2 vs AMISOddelek: Omrežja in internet | 4683 (3475) | snoopy20 |
» | Ste že kupili začetne evro pakete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9242 (6512) | Manu |
» | siol paketiOddelek: Omrežja in internet | 955 (781) | Vuco |
» | 1. maj ali kako je telemach začel šteti prometOddelek: Omrežja in internet | 2006 (1422) | Uporabnik |