Forum » Pomoč in nasveti » IE 6.0
IE 6.0
Neo32 ::
Mam en problem in sicer kakdarkol mi ne najde pejđa (dns error) mi skoz pokaze stran www.lop.com namest "this page couldn't be found" pa se kadarkol zalaufam IE-ja mi skoz ena vrstica "Accessories" zalaufa pa sploh ne vem kje se to da zbrisat al pa odinstalirat al pa kej podobnga.
A ma kdo kaksno idejo?
A ma kdo kaksno idejo?
Neo32 (c)
Gandalfar ::
pomojem, da je to kaksn ad-ware progi, ki se ti je nekoc namestil, ko si neprevidno kliknil [YES] I wanna run this ActiveX control (I trust it).
Predlagam, da poskeniras program z zadnjo razlicico tvojega Antivirusnega programa ter pozenes kaksen programcek, ki je specializiran odstranitvi teh ad-ware stvari (ime mi je uslo iz glave vendar je ze bil omenjen na forumu)
Predlagam, da poskeniras program z zadnjo razlicico tvojega Antivirusnega programa ter pozenes kaksen programcek, ki je specializiran odstranitvi teh ad-ware stvari (ime mi je uslo iz glave vendar je ze bil omenjen na forumu)
royt ::
čisto normalno, če si iskal kreke. in to je v tem primeru res, ker se je to zgodilo tudi meni, pred nekaj dnevi.
MadMax ::
Tukaj si dolpotegni Ad-aware programcic za iskanje skritih programckov v tvojem compu.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bitdefender vs. nod32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2455 (1952) | 'FireSTORM' |
» | The BEST spyware remover (kaček pameti in znanja)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1796 (1531) | pivmik |
» | XXX vroče poslediceOddelek: Omrežja in internet | 3502 (1619) | garg |
» | SPAM? ali kaj je to?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1066 (800) | BaToCarx |
» | Izšel Ad-aware 5.71Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2596 (2596) | Gandalfar |