Forum » Pomoč in nasveti » SPAM? ali kaj je to?
SPAM? ali kaj je to?
planetparty ::
Komaj sem rešil prejšnji problem, pa je že tu naslednji:
Kak se da to preprečiti?
Imam firewall, antivirus, ad-ware, pa vseeno to dobivam.
Pa še neaj čudnega je. Vedno ko zaženem računalnik, se mi domača stran spremeni na neko ultimate search stran, ki je v resnici reklama (kaj pa drugo). V options nimam opcije za nastavitev domače strani (spam program je skril?). Še sreča, da na googlu majo opcijo dodaj za domačo stran.
AD-ware očitno ne najde tega, kaj naj uporabim.
Seumami, da je to vse povezano s tem adult sporočilom
Kak se da to preprečiti?
Imam firewall, antivirus, ad-ware, pa vseeno to dobivam.
Pa še neaj čudnega je. Vedno ko zaženem računalnik, se mi domača stran spremeni na neko ultimate search stran, ki je v resnici reklama (kaj pa drugo). V options nimam opcije za nastavitev domače strani (spam program je skril?). Še sreča, da na googlu majo opcijo dodaj za domačo stran.
AD-ware očitno ne najde tega, kaj naj uporabim.
Seumami, da je to vse povezano s tem adult sporočilom
- zavaroval slike: Predator ()
alkoo ::
dej si gor kak pop-up killer. jz sm (ko sm IE uporablu) meu gor STOPzillo.
al pa si inštaliril kak browser ki že ma zaščito pred pop-upi (npr. mozilla).
al pa si inštaliril kak browser ki že ma zaščito pred pop-upi (npr. mozilla).
Predator ::
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Predator: Rešil si mi živce
Zdaj upam, da ne bo več sranja, v igri pa je bila Alexia, spyware, links redirektor
Še sreča, da sem danes odpravil to, ker jutri pridejo gosti, pa bi jih mogče redirektalo kam na sumljivo stran
Zdaj upam, da ne bo več sranja, v igri pa je bila Alexia, spyware, links redirektor
Še sreča, da sem danes odpravil to, ker jutri pridejo gosti, pa bi jih mogče redirektalo kam na sumljivo stran
Problem ni rešen v celoti:
Ko se zaustavi comp. in ko spet prižgem imam za domačo stran ne google, ampak spet neki grek od reklame, pri nastavitvah se ne da spremeniti, ker ta kartonček manjka
včasih je to nastavljeno, včasih pa kaj drugo... http://gkicp.info/index.php?aid=227
Vregistru sem vse te sumljivosti izbreisal, toda kaj, ko se nazaj nastavi ko zaženem comp.
Ad-ware očitno ne pomaga, spybot takisto ne, kaj še naj uporabim?
Ko se zaustavi comp. in ko spet prižgem imam za domačo stran ne google, ampak spet neki grek od reklame, pri nastavitvah se ne da spremeniti, ker ta kartonček manjka
včasih je to nastavljeno, včasih pa kaj drugo... http://gkicp.info/index.php?aid=227
Vregistru sem vse te sumljivosti izbreisal, toda kaj, ko se nazaj nastavi ko zaženem comp.
Ad-ware očitno ne pomaga, spybot takisto ne, kaj še naj uporabim?
Jakka ::
Tole okno se je tudi meni začelo odpirat. Ne pomaga noben antivirus, adaware in podobni, ker je to del windowsov.
Desni klik na my computer/manage,
Services and aplications
- Services
Najdeš service Messenger in ga disejblaš
To je to.
Desni klik na my computer/manage,
Services and aplications
- Services
Najdeš service Messenger in ga disejblaš
To je to.
Tole sem že prej odpravil, vseeno hvala za odgovor.
Ostaj še ta drugi problem, katerega pa že poizkušam 1 teden rešiti, pa ne gre...
Nimam več ideje, kaj bi bilo to sranj, sem tudi cookije pobrisal, editiral register, pa ne pomaga
Ostaj še ta drugi problem, katerega pa že poizkušam 1 teden rešiti, pa ne gre...
Nimam več ideje, kaj bi bilo to sranj, sem tudi cookije pobrisal, editiral register, pa ne pomaga
Jakka ::
ToniT: za odpravo tegale Messenger service ti ne bo nobem fw pomagu, treba je zadevo izklopit v winsih.
robibrk: kaj je pa drugi problem?
robibrk: kaj je pa drugi problem?
matic35 ::
Poskusi s programom HijackThis, ki ga najdeš tule:
http://www.spywareinfo.com/~merijn/inde...
Samo pazi, da ne pobrišeš kaj preveč!!
http://www.spywareinfo.com/~merijn/inde...
Samo pazi, da ne pobrišeš kaj preveč!!
matic35, mislim, da je zdaj tale program dokončno pomagal in izbrisal tisti spamerski drek in iz registra kot tudi iz explorerja, bom zagnal kasneje comp, pa se jeavim, če je še kaj ostako.
BaToCarx ::
hehe to je tud meni delalo ko sem napisu u run comando nek ukaz da mi odrtarani microsoft messengerja.
Pol je pa kar samo od sebe zginlo?? in se ni več pojavlalo. mi pa po tistem ne dela več crt+alt+del!!
Mi reče da je admin disejblu??? WTF jst sem admin!
Pol je pa kar samo od sebe zginlo?? in se ni več pojavlalo. mi pa po tistem ne dela več crt+alt+del!!
Mi reče da je admin disejblu??? WTF jst sem admin!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor? Ja ali Ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (868) | Pwnage |
» | bitdefender vs. nod32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2436 (1933) | 'FireSTORM' |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40526 (15508) | brainiac20 |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2073 (1530) | flipflop |
» | XXX vroče poslediceOddelek: Omrežja in internet | 3483 (1600) | garg |