» »

The BEST spyware remover (kaček pameti in znanja)

The BEST spyware remover (kaček pameti in znanja)

iceph03n1x ::

Pozdravljeni,

zadnje case opazujem kako se mi spyware mnozi na rac. Niti spy-bot niti ad-ware ne pomagata, saj se zmeraj ob zagonu nazaj namesti (ja vse sem ze poskusal, killat procese, 20 spware removerjev, itd.)
1 Nekdo mi je rekel da se da pogledat kateri processi se zazenejo pri bootu xpjev (start, run, ????).
2. Pri polni obremenitvi rac. sem opazil da se vsako tolko zazene nek dos programcek in ta nazaj namesti spyware. Ce pobrisem file tega programa, se ti kar na random nazaj namestijo. Zanima me se kaj moram storiti, da bi preprecil nastanek teh datotek (primer: na teji in teji lokaciji, ne morajo biti kreirane datoteke z takim in takim imenon).

Mislim da bi stvar mogla delovati, samo je se za sprobat.

BaRtMaN ::

Požarni zid (Sygate Personal FW, Kerio Personal FW sta zastonj), antivirus, Opera/FireFox.

iceph03n1x ::

Ja imam firewall, antivirus in firefox, zal nisem edini ki uporablja ta rac. Sam ze nekako znam z rac, oce pa se ne more nauciti naj surfa z firefoxom (internet explorer je za njega internet) lol
BaRtMaN, hvala za odgovor, ampak skoda da si z njim ne morem pomagat,

EMET ::

Logično je, da so razvijalci nesnage vse bolj sofisticirani, torej je malce smešno pričakovati, da bo nekdo naredil "univerzalnega removerja".

lahko si petkrat cepljen proti gripi in če pa se ne paziš, komot fašeš pljučnico ...
EMET is the truth ...

EMET ::

do zdaj mi je še vedno uspelo nesnago pobrisati s pomočjo (kombinacija) par programčkov tipa: HijackThis, Cwshredder, x-clean, JV16tools, za "tabolj zagrizene" pa se dobijo reg fajli na mreži ...
EMET is the truth ...

poga ::

A Giant Antispyware si probal? Meni je pobrisal kar nekaj "smeti", ki jih Adaware in Spybot niti odkrila nista.

Dobis ga trukaj: klik

Poga

HairyFotr ::

Tale Giant AntiSpyware pa dost dobr zgleda. Sploh SpyNet ideja mi je všeč

Jest sicer nimam problemov s spywareom, ampak zdj saj vem kva bom pr sosedu naložu, ker mu adaware pa spybot ne pomagata kj dost.

Maximus ::

Izklopi system restore!!!
LP!

schejk ::

Js Uporabljam pa Pest Patrol.
Spybot mi je najdu 7 crvov, ad aware se manj pest patrol pa verjemte mi - vec kot 170

Res dobra stvar. vsaj za mene. 8-)

freeky ::

1 Nekdo mi je rekel da se da pogledat kateri processi se zazenejo pri bootu xpjev (start, run, ????)

???? = msconfig:D
Just a n00bi

pivmik ::

Sam ze nekako znam z rac, oce pa se ne more nauciti naj surfa z firefoxom (internet explorer je za njega internet) lol
Ti kar lepo zamenjaj ikomi Firefoxa na IE in preimenuj jo v Internet Eplxorer.
Pol pa si naloži extension, da ti 'preimenuje' FireFox v Internet Explorer in nazadnje namesti si še skin/temo od Internet Expleorerja.
Oče ne bo opazil razlike ;) in računalnik bo za vedno varen.

Neumnost je non stop brisat spyware za tvojim očetom.
LP, Gregor GRE^

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko daste uporabniki ADSL in kabelskega neta na varnost???

Oddelek: Programska oprema
151959 (1598) ombre
»

Internetne strani se ne naložijo pravilno

Oddelek: Pomoč in nasveti
231387 (1069) boych
»

Problem domača stran v internet explorerju.

201335 (1071) borisk
»

Formatiranje vsak mesec

Oddelek: Pomoč in nasveti
331898 (1303) Keyser Soze
»

program za spyware

111343 (1210) gofra

Več podobnih tem