Forum » Pomoč in nasveti » bitdefender vs. nod32
bitdefender vs. nod32
balasko ::
Pozdravljeni,
naloženega imam oba antivirusa, pa to ni dobro, ker mi gre preveč memorije, kerega zbrisati oz. kerega obdržati, bitdefender je 9 (kompleten), nod32 pa verzija 2.5, samo mislim, da če obdržim nod32 moram še namestiti požarni zid, kerega svetujete!
prosim za mnenja!
bok
naloženega imam oba antivirusa, pa to ni dobro, ker mi gre preveč memorije, kerega zbrisati oz. kerega obdržati, bitdefender je 9 (kompleten), nod32 pa verzija 2.5, samo mislim, da če obdržim nod32 moram še namestiti požarni zid, kerega svetujete!
prosim za mnenja!
bok
Klemzz ::
bitdefender 9 oz. 10 + comodo firewall
kot vidiš je to zelo relativna stvar, obdrži tisto kar ti dobro služi
kot vidiš je to zelo relativna stvar, obdrži tisto kar ti dobro služi
sidd ::
se boš moral sam odločit. Jaz mam recimo zonelabs firewall, antivirusa pa še ne, se še odločam. Pomoje je bolje 2 različna programa imet za tole - antivirus ter firewall. Če eno crkne, še drugo vedno deluje, recimo.
lp
lp
no idea for signature
signed
I
signed
I
>>><<< ::
Gwanaroth, tebi ZoneAlarm spozna, da imaš inštaliran Nod 32?
Pogledaj tam ob strani Anti-virus monitoring.
Pogledaj tam ob strani Anti-virus monitoring.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: >>><<< ()
zee ::
nimam ne enega ne drugega, ker po netu brskam s pametjo. Sistem je Win XP Pro.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Carmack ::
NOD32 + Comodo Firewall + Ad-Ware personal + SpyBot:Search & Destroy ---> še nepremagana kombinacija
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
Shinobi170 ::
Se strinjam: NOD32, Ad-Ware, Spybot S&D, Registry mechanic, mogoče tud SpyWare Blaster/Guard... Sicer pa itak nima smisla met 2 ali več antivirusnikov gor, k ti bo samo sistem štekal. Antispamovskih programov pa si loh naložiš sicer po mili volji, vendar pa zgoraj omenjeni več kot zadostujejo.
Nejc is cool ::
Še en glas za NOD32,
pol je pa še fajn da maš kak firewall gor (jaz mam sygate personal firewall in še nikol me ni pustil na cedilu :))
Ti bom povedal ka je fajn če maš na compu: nod32+sygate personal firewall+spyware doctor+ad aware+spybot search and
destroy+registry mechanic ;) TO JE VSE IN NAJ POVEM ŠE TO da od tedaj nisem imel kakšnega hujšega virusa na računalniku ;) priporaočam !!!
pol je pa še fajn da maš kak firewall gor (jaz mam sygate personal firewall in še nikol me ni pustil na cedilu :))
Ti bom povedal ka je fajn če maš na compu: nod32+sygate personal firewall+spyware doctor+ad aware+spybot search and
destroy+registry mechanic ;) TO JE VSE IN NAJ POVEM ŠE TO da od tedaj nisem imel kakšnega hujšega virusa na računalniku ;) priporaočam !!!
Ja in? Lah je tut... Je možno da ti kak virus najde ;) je pa zato za iskanje napak v registru ki so compu lahko prav tako škodljive :)
amigo_no1 ::
nod32+sygate personal firewall+spyware doctor+ad aware+spybot search and destroy+registry mechanic
Quality vs quantity ?
A ti potem sploh comp še dela ko ti to vse teče v ozadju ?
Quality vs quantity ?
A ti potem sploh comp še dela ko ti to vse teče v ozadju ?
Carmack ::
Jst mam inštalirano tole:NOD32 + Comodo Firewall + Ad-Ware personal + SpyBot:Search & Destroy.
NOD32 se mi vžge ob zagonu Winsov,pravtako Comodo Firewall (čeprav ga sklopin ko se odpravim igrat...malo šteka -> švoh komp).
Ad-Ware in SpyBot S&D pa vklopim vsake 2 dni da mi pregledata disk...
Če bi meu vse vžgano....pole bi bla ka kriza,ja
NOD32 se mi vžge ob zagonu Winsov,pravtako Comodo Firewall (čeprav ga sklopin ko se odpravim igrat...malo šteka -> švoh komp).
Ad-Ware in SpyBot S&D pa vklopim vsake 2 dni da mi pregledata disk...
Če bi meu vse vžgano....pole bi bla ka kriza,ja
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
jeje997: saj mi ne dela vse v ozadju ;) v ozadju mi delata sam nod32 pa comodo (ki sem ga zamenjal za sygate) ...
Pač od časa do časa zaženeš kerga od programčkov pa skeniraš Še kaj NEJASNEGA?
Pač od časa do časa zaženeš kerga od programčkov pa skeniraš Še kaj NEJASNEGA?
ripmork ::
nekaj časa delaj na PC-ju kot ponavadi, (kak teden), pol pa updejtaj oba antivirusa in ju zaženi - vendar reci naj ne zbriše najdenih virusov, tako da jih bo tudi drugi lahko našel.
pa izmenično ju vklopi seveda.
tisti, ki najde več virusov - tistega obdrži.
Če tsa oba enako (ne)uspešna, obdrži tistega ki je bolj praktičen.
Sam osebno nimam dobrih izkušenj ne z enim, ne z drugim (oba najdla bore malo, potem ko sem dal Kaspersky-a gor sem šele videl kaj je res dober antivirus), ampak to je le moja izkušnja.
sam laufam trenutno Antivir (free)- pa sm zadovoljen.
Torej, v avtu nisem pripet s pasom, ker vozim s pametjo?
svetujem ti da vseeno kakega preizkusiš, IMHO se bo ziher našel kaki, ker virusi niso stereotipen sumljiv EXE file ki ti skoči v glavo, ponavadi se jih faše brez da bi karkoli opazil, fašeš jih pa loh danes že kjerkoli.
Sam sem nekaj let nazaj živel v iluziji, da če "paziš" na sistem brez pomoči vsaj enega termintorskega programa je vse ok- pa v bistvu ni.
pa izmenično ju vklopi seveda.
tisti, ki najde več virusov - tistega obdrži.
Če tsa oba enako (ne)uspešna, obdrži tistega ki je bolj praktičen.
Sam osebno nimam dobrih izkušenj ne z enim, ne z drugim (oba najdla bore malo, potem ko sem dal Kaspersky-a gor sem šele videl kaj je res dober antivirus), ampak to je le moja izkušnja.
sam laufam trenutno Antivir (free)- pa sm zadovoljen.
Torej, v avtu nisem pripet s pasom, ker vozim s pametjo?
svetujem ti da vseeno kakega preizkusiš, IMHO se bo ziher našel kaki, ker virusi niso stereotipen sumljiv EXE file ki ti skoči v glavo, ponavadi se jih faše brez da bi karkoli opazil, fašeš jih pa loh danes že kjerkoli.
Sam sem nekaj let nazaj živel v iluziji, da če "paziš" na sistem brez pomoči vsaj enega termintorskega programa je vse ok- pa v bistvu ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
šernk ::
vsekakor se boš mogu sam odločt kerga obdržat. usak AV ima dobre in slabe lastnosti, pa tudi kako ga maš nastavljenga je dosti odvisno. obdrž tistega ki se tebi zdi bujši.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
alex32 ::
Do nedavnega sem prisegal na nod32, ki pa mi je zadnje čase stalno javljal, da enga worma ne more skinit zato sem instaliral kaspersky. ta je potem najdu se mnogo več.
Od zdej naprej imam:
Kasperksy + Comodo Firewall + Ad-Ware personal + SpyBot:Search & Destroy
Od zdej naprej imam:
Kasperksy + Comodo Firewall + Ad-Ware personal + SpyBot:Search & Destroy
'FireSTORM' ::
iptables+clam antivirus
če že vsak piše kaj ma gor
če že vsak piše kaj ma gor
Those penguins.... They sure aint normal....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 'FireSTORM' ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako se znebim trojancaOddelek: Informacijska varnost | 1921 (1733) | jan01 |
» | Virus - TrojanciOddelek: Pomoč in nasveti | 1664 (1404) | TechBeats |
⊘ | Najboljši antivirusni program?Oddelek: Programska oprema | 6326 (3799) | krneki0001 |
» | Kaj uporabljate za zaščito in čistost vašega sistema?Oddelek: Programska oprema | 1721 (1486) | pivo |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4461 (3741) | R33D3M33R |