Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri Beattlefield 2 !
Pomoč pri Beattlefield 2 !
abcdefgh ::
Pri omenjeni igri me nekaj zanima!
Upam da mi lahko kdo kaj pomaga.
Namrec pri multi playerju sem imel pred formatingom compa neki v konzolo ocitno upisan sam sn pozabo, slo je za omejitev fps-jev.
In sem imel okoli 120 fps. 100%, zdej ko pa mam na novo config , mi grejo fps.ji sam do 99,9 ???
kaj naj upisem v konzolo za omejitev na 333, ali več....(fps)
Tudi 200 je dost! sam povejte mi kaki so kej ukazi za v konzolo, da si mal prestimas.
Za fps-je namrec renderer.drawfps 1
hvala za pomoč in LP !!!
Upam da mi lahko kdo kaj pomaga.
Namrec pri multi playerju sem imel pred formatingom compa neki v konzolo ocitno upisan sam sn pozabo, slo je za omejitev fps-jev.
In sem imel okoli 120 fps. 100%, zdej ko pa mam na novo config , mi grejo fps.ji sam do 99,9 ???
kaj naj upisem v konzolo za omejitev na 333, ali več....(fps)
Tudi 200 je dost! sam povejte mi kaki so kej ukazi za v konzolo, da si mal prestimas.
Za fps-je namrec renderer.drawfps 1
hvala za pomoč in LP !!!
- spremenilo: abcdefgh ()
BozidarB ::
tisti k se spozna na battlefield ti bo tocn povedou kaksna je komanda, jst ti pa lahko pomagam tko, da pejt v config pogledat kje mas komando za cfg in tm notr spremen na zeljeno stevilko. drgac pa pr etju je nekak tkole sam mislm da ni isto: com_maxfps xxx
abcdefgh ::
Ja hvala, ampak pri baeattlefield ne uzge to... /com_maxfps 333, 1000.... tak ko pr codu, tut tistga nabijam!
Rabim točne ukaze za povečanje omejitve, al pa če kdo vsaj ve, kje bi blo to use napisan...
hvala
Rabim točne ukaze za povečanje omejitve, al pa če kdo vsaj ve, kje bi blo to use napisan...
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cod 2-------->fps-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17633 (9903) | DiaMonDer |
» | 8800GTX Ultra ne dela kot bi moralaOddelek: Strojna oprema | 2234 (1289) | ;-) |
» | GeForce 7600 GTOddelek: Kaj kupiti | 2599 (1382) | Being cool |
» | Call of Duty --> Problem z fps-jiOddelek: Igre | 2626 (2449) | Scorpia |
» | Problemi z igramiOddelek: Igre | 892 (800) | OmegaBlue |