Forum » Hlajenje in modifikacije » Čudna zadeva
Čudna zadeva
seawolf ::
Imam Dragon Orb s 4900rpm in tako je tudi deloval nekaj časa od tega nato sem med zgornji zlat del kjer je tudi ventilator in med spodnji moder del kjer so rebra in to dal podlago za miško (seveda primerno zrezano) da bi zmanjšala hrup in ot takrat mi deluje na približno 5600rpm a mogoče kdo ve zakaj?
msmiha ::
Mogoče ti je kje prej bremzav oz. se je zadevav v kaj ali pa preprosto ni bil dobro nasajen na ležajih.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Matek ::
Po mojem skromnem mnenju je to Velika Napaka. Če si dal med oba venta miškino podlogo, potem ti zgornji več ne pomaga, ga lahko kr dol daš.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
seawolf ::
Kot sem že zgoraj povedal sem jo obrezal tako da je podlage na na stičišku na sredini je ni tako da zrak prav normalno tako kot prej hladi.
rc-car ::
Se strinjam z MMMjem! To je ena velika napaka.. Kaj ti pomaga podloga med rebri? Tud, ce je zrezana ne bo vent nic tisji. To pomaga na stranici, da se zvok odbija od pleha in potem je zvok, ki pride ven bolj blag..
Matr mate eni ideje.. :\
Matr mate eni ideje.. :\
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
||_^_|| ::
scena je ta da si mu mal prekinu dovod zraka in se zdej vrti z višjo hitrostjo. Probi dat listek nanj boš vidu kako bo šele pol zapeu:)
krucymucy ::
je pa res tud to, da se volcano stiša, če nalepiš vent s silikonom gor... ampak vent ne rebra ...
Sploh pa una ta zgornja rebra še mal pomagajo hladit ta spodnim ... no zdej ne :D
Sploh pa una ta zgornja rebra še mal pomagajo hladit ta spodnim ... no zdej ne :D
segi ::
Dva pravila:
1. Nikoli ne modificiraj ventilatorja, če res ne ruži kot halikopter!!:\
2.Ne uničuj podloge ampak jo daj revežem!!>:D :D
1. Nikoli ne modificiraj ventilatorja, če res ne ruži kot halikopter!!:\
2.Ne uničuj podloge ampak jo daj revežem!!>:D :D
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Boeing ::
a veš zakaj se hitreje vrti ?
zato, ker z vtrenjem ustvarja podtlak, kar pa pomeni manj zračnega upora na lopatice in to je to.... če ne verjameš, pokrij navaden vantilator v roko in poslušaj, kako bo pospešil...
LP
zato, ker z vtrenjem ustvarja podtlak, kar pa pomeni manj zračnega upora na lopatice in to je to.... če ne verjameš, pokrij navaden vantilator v roko in poslušaj, kako bo pospešil...
LP
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20535 (19604) | Havq |
» | Članek: Kištica utišaj se (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 13703 (8698) | Glicerin |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2332 (1605) | Coinbird |
» | Vulcano 6cu VS 6cu+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1620 (1207) | Jux |