Forum » Hlajenje in modifikacije » rezultati pred termalno in po termalni pasti....mnenja
rezultati pred termalno in po termalni pasti....mnenja
eiht ::
procesor: Athlon XP 1.7+
hladilnik: Volcano 7
uporabljena pasta: Titan Silver Grease (hotel sem Artic Silver II, vendar sem dobil to zastonj :) )
Rezultati merjeni z: Hardware Sensor Monitor v. 4.0.3.4 Pro
Rezultati: vrtenje Volcana se je zmanjsalo iz priblizno 4100 na 3500 obratov, temp. mainboard je ista (16), CPU 1 temp. se je zelo zmanjsala (iz 35 na 28), CPU 2 pa je ostal priblizno isti (45-50).
Meni se vse skupaj zdi zelo sumljivo. Kako se j lahko CPU 1 zmanjsal, prav tako vrtenje ventilatorja, medtem ko je CPU 2 ostal isti!!!?!!!
Kaj je sploh CPU 1 (sistem???) in kaj CPU 2 (procesor???)!?!!
hladilnik: Volcano 7
uporabljena pasta: Titan Silver Grease (hotel sem Artic Silver II, vendar sem dobil to zastonj :) )
Rezultati merjeni z: Hardware Sensor Monitor v. 4.0.3.4 Pro
Rezultati: vrtenje Volcana se je zmanjsalo iz priblizno 4100 na 3500 obratov, temp. mainboard je ista (16), CPU 1 temp. se je zelo zmanjsala (iz 35 na 28), CPU 2 pa je ostal priblizno isti (45-50).
Meni se vse skupaj zdi zelo sumljivo. Kako se j lahko CPU 1 zmanjsal, prav tako vrtenje ventilatorja, medtem ko je CPU 2 ostal isti!!!?!!!
Kaj je sploh CPU 1 (sistem???) in kaj CPU 2 (procesor???)!?!!
ja sej to vem....vazno, da so se vrtljaji od ventilatorja krepko zmanjsali...talo, da ni vec tako hrupno v sobi...
Spajky ::
Torej po pasti manj obratov fan-a pri isti temperaturi = pri istih obratih manjša temperatura. Torej ti je ratalo in pomaga! 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
za kolko casa pa zadostuje en nanos termalne paste?...kaj pa ce zelel zamenjati pasto...kako se ocisti?
rc-car ::
S prstom jo dol pobrises pol pa se prst nekam obrises.. >:D
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
segi ::
:>:D D
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nepravilen nanos termalne paste? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7870 (5986) | care20 |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20519 (19588) | Havq |
» | Q9300 + Mugen. temperature. Panika!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5965 (4405) | batista |
» | Misterij - tempertaura cpu in sistema (nič mi ni jasno)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (942) | PALOMINO |