Forum » Elektrotehnika in elektronika » Skupna napeljava kablov - elektrika, kabelska TV
Skupna napeljava kablov - elektrika, kabelska TV
uros21 ::
Pozdravljeni.
Nabavil sem LCD telezijo in bi jo pritrdil na steno. Ker bi rad skril kable pod knauf, me zanima če lahko skupaj zlepim napajalni električni kabel in kabelsko televizijo. ne bi rad, da se mi inducira kaka napetosti v kabelski, da bi potem gledal motnje.
Kakšno je vaše mnenje.
lp uros
Nabavil sem LCD telezijo in bi jo pritrdil na steno. Ker bi rad skril kable pod knauf, me zanima če lahko skupaj zlepim napajalni električni kabel in kabelsko televizijo. ne bi rad, da se mi inducira kaka napetosti v kabelski, da bi potem gledal motnje.
Kakšno je vaše mnenje.
lp uros
Mikron ::
Če je žica za kabelsko ( 75 ohmski koaksialni kabel ) brezhibna ( ni bila nikjer "nerodno" podaljšana, poškodovana... ) potem ne bo problema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 32" LED televizor za starejše?Oddelek: Zvok in slika | 3355 (2905) | diNero |
» | ADSL SplitterOddelek: Omrežja in internet | 2230 (2102) | Malajlo |
» | Prehod na optiko - specifičen primerOddelek: Omrežja in internet | 3071 (2578) | Yohan del Sud |
» | nakup novega TV LCD PLAZMA?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1163 (1047) | turist1 |
» | ka je hitrejeOddelek: Omrežja in internet | 1328 (1107) | JXS |