Forum » Zvok in slika » mp3 sandisk sansa m250 /problem
mp3 sandisk sansa m250 /problem
Syth ::
po pardnenvni uporabi mi je ta mp3 začel nagajat..
zvečer sm poslušal musko in je delal vse normalno, pol sm ga pa sklopu in dal na tla... zjutri ko sm se zbudu in sm ga hotu uklopit se mi normalno uklopi ampak ne pride dlje kot od pozdravnega screenija (sansa čez cel ekran). tuki se neha odzivat.. noben gumb nima več efekta, sklopim ga pa lohk sam tko da uzamem ven baterijo. v tistem zmrznenem stanju je lohk tudi par ur oz dokler pač ne zmanjka baterije..
zdej me pa zanima če je mel kdo podoben problem in kaj oz kko ga je rešu
se že naprej zahvaljujem za odgovore
(upam da nisem falil sobe, če pa sm pa nej mod prestavi)
zvečer sm poslušal musko in je delal vse normalno, pol sm ga pa sklopu in dal na tla... zjutri ko sm se zbudu in sm ga hotu uklopit se mi normalno uklopi ampak ne pride dlje kot od pozdravnega screenija (sansa čez cel ekran). tuki se neha odzivat.. noben gumb nima več efekta, sklopim ga pa lohk sam tko da uzamem ven baterijo. v tistem zmrznenem stanju je lohk tudi par ur oz dokler pač ne zmanjka baterije..
zdej me pa zanima če je mel kdo podoben problem in kaj oz kko ga je rešu
se že naprej zahvaljujem za odgovore
(upam da nisem falil sobe, če pa sm pa nej mod prestavi)
hodu63 ::
Sandiska sicer ne poznam, ampak pri mnogih mp3 flash predvajalnikih se da to odpraviti z nadgradnjo firmwerja. Probaj tukaj poiskati kar potrebuješ.
l.p. Dušan
l.p. Dušan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hodu63 ()
Oddin ::
Imam Sandisk Sansa e250 2gb in sem imel isto težavo. Pri nalaganju je zmznil in ničesar nisem mogel storiti. Šel sem v trgovino (ne bom povedal da v BigBeng ), kjer sem ga kupil in uveljavljal garancijo. Čez tri dni sem dobil novega, original zapakiranega. S tem predvajalnikom sem zelo zadovoljen in upam da ne bim imel več težav z njim. tudi tebi predlagam, da uveljaviš garancijo
LP
LP
Corsair Obsidian 750D, i5 3570 & 4.4GHz, Sapphire R9 290 Tri-X OC,
CPU+GPU EKWB Custom Liquid-Cooling Loop, Asus P8Z77-V DELUXE, Corsair Vengeance
Pro 8gb 1600MHz, Samsung SSD 850 EVO, Corsair AX860i
CPU+GPU EKWB Custom Liquid-Cooling Loop, Asus P8Z77-V DELUXE, Corsair Vengeance
Pro 8gb 1600MHz, Samsung SSD 850 EVO, Corsair AX860i
hodu63 ::
Ja, saj če dobiš nov predvajalnik je fino, ampak verjetno ima tudi nov staro verzijo firmwerja in lahko sčasoma spet zablokira. Ravno zato se izplača redno posodabljati firmware. Pravzaprav je najbolje, da ga nadgradiš kar takoj po nakupu, podobno kot to počnemo z računalniško kramo.
l.p. Dušan
l.p. Dušan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hodu63 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Altec Lansing 5021Oddelek: Zvok in slika | 1537 (1198) | selan |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77060 (32758) | M.B. |
» | Filmi: 1080p ter graficnaOddelek: Zvok in slika | 2286 (1857) | bluefish |
» | priklop DVD-ja na TV...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2714 (2627) | Azrael |
» | Kateri Mp3 player???Oddelek: Kaj kupiti | 4069 (3110) | zuzek |