Forum » Kaj kupiti » Kteri CD-RW kupit?
Kteri CD-RW kupit?
TiMe25 ::
Na zalost mi je v 23 mesecu starosti crknu Philips CDD3610 ( src="http://www.slo-tech.com/script/news/Sma...>Philips sucks - nikol vec nic ne kupim od Philipsa ).Zanima me predvsem kaj lahk dobim za 50kSIT.Po mojih preverjanjih najvec cena/zmogljivosti ponuja Richoh ( 8/4/32 + overburn+CD Text ).Kaj mi priporocate vi dragi prijatelji )
TiMe it's always on my side !
Prekleti smeskoti !
Na zalost mi je v 23 mesecu starosti crknu Philips CDD3610 ( Philips sucks - nikol vec nic ne kupim od Philipsa ).Zanima me predvsem kaj lahk dobim za 50kSIT.Po mojih preverjanjih najvec cena/zmogljivosti ponuja Richoh ( 8/4/32 + overburn+CD Text ).Kaj mi priporocate vi dragi prijatelji )
Na zalost mi je v 23 mesecu starosti crknu Philips CDD3610 ( Philips sucks - nikol vec nic ne kupim od Philipsa ).Zanima me predvsem kaj lahk dobim za 50kSIT.Po mojih preverjanjih najvec cena/zmogljivosti ponuja Richoh ( 8/4/32 + overburn+CD Text ).Kaj mi priporocate vi dragi prijatelji )
PaJo ::
Hm, ja kar dobra reitev za nase razmerej. Vem pa ze eno dobro ponudbo v Austriji cd bos kaj hodil gor majo anmrec Teac 4/4/32 za piclih 2000ATS in ce se vse skup presmuglas te pride samo 26 jurjev, kar se meni zdi super cena, pac odvisno kolko hitrega pekaca rabis
Ce pa se menimo za velke potrebe pa ti priporocam kaksenga plextorja 10/12/32, samo je pri nas zal zelo drag pri sosedih pa ga ni za dobit
Ce pa se menimo za velke potrebe pa ti priporocam kaksenga plextorja 10/12/32, samo je pri nas zal zelo drag pri sosedih pa ga ni za dobit
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
TheJack ::
Preprost odgovor: PlexWriter 8/4/32 za cca. 50 jurjev. Je 10x boljši od Ricoha za isto ceno. Podpira overburn, CD text, 80 min cedeje in CloneCD (preverjeno! - ga imam tudi sam).
Za tak denar boljšega pekača ne boš dobil!
Lp
Za tak denar boljšega pekača ne boš dobil!
Lp
Bonis nocet, qui malis parcit.
miranpozar ::
Mitsumi 4804 podpira vse gor nasteto in stane malo manj. Ga imam jaz in je mega!
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
|ViPeR| ::
Za plextorja 8/4/32 vem da rula.
Kaj pa Acer 8/4/32 ki ima 8MB predpomnilnika? A je za kej?
lp
Kaj pa Acer 8/4/32 ki ima 8MB predpomnilnika? A je za kej?
lp
Brody ::
vzem plextorja 8x, več itak ne rabš, dost pocen in izredne kakovosti!
če maš pa še mal več keša pa Teaca 12x za 65k.
če maš pa še mal več keša pa Teaca 12x za 65k.
Lepo Lepo
Fantje pr kom še dobim Plextorja 8/4/32.V kteri trgovini ... kolk sem jaz spraševal ga nima več nihče na zalogi!
Fantje pr kom še dobim Plextorja 8/4/32.V kteri trgovini ... kolk sem jaz spraševal ga nima več nihče na zalogi!
TheJack ::
Ja še malo poišči.. Sigurno ga ima še kdo na zalogi. Če ga pa nikakor ne boš dobil, potem pa imaš več možnosti: lahko vzameš osemkratnega HP-ja (cca. 55 jurjev) ali pa PlexWriterja 12/10/32 na IDE vodilu (cca. 70 jurjev), kakšno Yamaho (ne podpirajo CloneCD-ja!), pa tudi Teaci niso slabi. Če si na tesnem z denarjem, bo pa tudi štirikratni Mitsumi povsem dovolj.
Nikakor pa ne kupuj Philipsa in pekačev, ki uporabljajo njegov mehanizem (BTC, Iomega, nekateri Waiteci in Acerji...). Izogibaj se neznanih firm, zakaj 90% boš v njih našel Philipsa.
Aja, še to: Če boš kupoval 12x pekač, si privošči Plextorja. Teac nima burnproofa, Ricoh je pa nesiguren.
Lp
Nikakor pa ne kupuj Philipsa in pekačev, ki uporabljajo njegov mehanizem (BTC, Iomega, nekateri Waiteci in Acerji...). Izogibaj se neznanih firm, zakaj 90% boš v njih našel Philipsa.
Aja, še to: Če boš kupoval 12x pekač, si privošči Plextorja. Teac nima burnproofa, Ricoh je pa nesiguren.
Lp
Bonis nocet, qui malis parcit.
andrej ::
V bistvu je vseeno kaj kupis, samo da ima burn proof.
Najbolj popularen je seveda Plextor, ampak teh je ze tezko dobit v AUT - pri nas so tak predragi... Ima pa tudi TDK model, ki ima burn proof...
Ceprav za burn proof pekace das malo vec (ker jih pod 12x nimas) pa v koncni fazi prihranis.
Najbolj popularen je seveda Plextor, ampak teh je ze tezko dobit v AUT - pri nas so tak predragi... Ima pa tudi TDK model, ki ima burn proof...
Ceprav za burn proof pekace das malo vec (ker jih pod 12x nimas) pa v koncni fazi prihranis.
andrej ::
v AUT ga mas za 4000 silingov...
Ampak samo ce ga kje se najdes, ker je ful povprasevanje... Ce ne se pa zadovoljis tudi z TDK za isto ceno, ki ma tudi burn proof in tudi dela pri 12x10x32...
Ampak samo ce ga kje se najdes, ker je ful povprasevanje... Ce ne se pa zadovoljis tudi z TDK za isto ceno, ki ma tudi burn proof in tudi dela pri 12x10x32...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV LED Philips 46PFL4508H/12 mnenjaOddelek: Zvok in slika | 4172 (667) | val46 |
» | Philips 42PFL6007Oddelek: Pomoč in nasveti | 1403 (1315) | SloSlayer |
» | TV LCD Sony ali Philips???Oddelek: Zvok in slika | 8997 (7805) | bf4ed |
» | TV Sony ali Philips?Oddelek: Kaj kupiti | 2444 (2056) | mravljinec |