Forum » Igre » Company of Heroes Patch 1.7 (DX10)
Company of Heroes Patch 1.7 (DX10)
plavi85 ::
Okej jst sm probu zadevo totalno spečat , in morm rečt da se obnaša tko k colinmcrae dirt ubistvu tut na 4xaa pa use na ultra je neigrivo na geforce8800gts 3gb ddr2.Kako pa kej vam ?
IVo ::
Men na E6300@3542MHz in isto grafo doseže max 66FPS avg 33 min 17FPS, tak da je dost igralno. Sam grafika pa ni tok boljša da bi opravičila tak padec FPSjev.
Primoz78 ::
Poskusi nove gonilnike 158.45, v opisu je tudi tole:
# Improved performance for DirectX 10 version of Company of Heroes
Lp Primoz
# Improved performance for DirectX 10 version of Company of Heroes
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
johnib ::
Lp
igrava igro s kolegom prek hamacija, vendar imava en problem . Ko jaz postavim server v igri , on ne vidi serverja in ne more joinat. Ko pa on postavi server pa jaz vidim in lahko igrava samo za kratek čas, ker naju oba kicka(lag) . Pach imava oba najnovejši , tud hamachi najnovejšo verzijo .
Če kdo ve rešitev, prosim naj pomaga !!
igrava igro s kolegom prek hamacija, vendar imava en problem . Ko jaz postavim server v igri , on ne vidi serverja in ne more joinat. Ko pa on postavi server pa jaz vidim in lahko igrava samo za kratek čas, ker naju oba kicka(lag) . Pach imava oba najnovejši , tud hamachi najnovejšo verzijo .
Če kdo ve rešitev, prosim naj pomaga !!
Mavrik ::
V primeru, da je katerikoli izmed vaju za routerjem, ki ne podpira uPnp (ali pa upnp ne dela), mora tisti nastaviti v nastavitvah Hamachija za TCP in UDP porta, ter potem tista porta forwardati na svoj računalnik.
Drugače pa se meni občasno začnejo zdaj pri 1.7 patchu pojavljati resne grafične napake (zginja mi vmesnik, tudi kar celi kosi terena). Drivere sem posodobo (imam Mobility Radeon X1600), drugo pa ne vem točno kaj bi še bilo.
Drugače pa se meni občasno začnejo zdaj pri 1.7 patchu pojavljati resne grafične napake (zginja mi vmesnik, tudi kar celi kosi terena). Drivere sem posodobo (imam Mobility Radeon X1600), drugo pa ne vem točno kaj bi še bilo.
The truth is rarely pure and never simple.
Pesimist ::
kaj se da to kolko tolko sodobno na hamachiju spilat? Glede na 16 player room limite in take bedarije?
Dobrawc ::
ne
sam majo piratske verzije, pol pa morejo prek hamachija
sam majo piratske verzije, pol pa morejo prek hamachija
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dobrawc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prosim pomoč cod4Oddelek: Igre | 1591 (1176) | TheNightFox |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109656 (86454) | mkonci |
» | hamachiOddelek: Igre | 6305 (3371) | ziga14 |
» | CS:S se zatika (64bit)!?Oddelek: Igre | 1280 (987) | Tilen |
» | Battlefield 1942 in hardwareOddelek: Igre | 1529 (1020) | primozetoo |