» »

Tribal Wars

Tribal Wars

«
1
2

Eyghon ::

Pred nekaj minutami so odprli nov svet v Tribal Wars: WORLD 8.

Končno lahko tud jaz začnem hkrati z ostalimi, in ne z velikim zaostankom kot ponavadi :D
http://www.ConnCounter.com

Pesimist ::

Malo vec povej o tem. A je to res igra ali bol malo graficno namazan text based game?

Hammer123 ::

Zelo podobna je Travianu.

Spada v žanr "browser game" iger, bolj za sprostitev kot resno nekajurno igranje brez pavze. Vendar je med bolj aktivnimi tovrstnimi igrami, s precej večjo raznolikostjo in večjim potencialom za strateško načrtovanje napadov in obrambe skupaj z drugimi člani svojega plemena, možnostjo trgovanja, pošiljanja pomoči v obliki vojske ali surovin......

Jo sprobavam, vendar mi ni najbolj všeč. Predvsem je dokaj nepregledna, izbira npr. stavb in podobnega pa je na kasnejših stopnjah zelo majhna.

Itak je vsak špil hiter na začetku in potem vse počasnejši. Verjetno imaš premalo surovin...

Ne govorim o surovinah, govorim o stavbah/razvoju/...

Na njihovi strani je namreč cca. 12 vseh možnih zgradb.

edit: kdo je govoril kaj o hitrosti?

Zgodovina sprememb…

Da "odkleneš" nekatere naprednejše stavbe, moraš najprej zgraditi osnovne.

Npr:
Headquarters level 3 > Barracks
Barracks level 1 > Wall

Pesimist ::

No mislim se sploh kaj premika na grafiki ali je vse samo staticna slika ostalo pa ko wotam al kaj je ze blo.

Stavb vseh skupaj je (le)15. Vključno s tem kar si ti povedal.
Poznam dobro princip browser špilov.

Ne premika se nič(razen dve, ki nekaj žagata, ko gradiš/upgrejdaš stavbe).

Špil preprosto ni pregleden.

IceIceBaby ::

Jaz igram od W6 naprej, pa je kar zanimiva zadeva. Zdi se mi, da se začne dogajat šele po kakšnem tednu ali 2, potem pa je vedno bolj zanimivo. Je pa res, da morš aktivno igrat. Če samo gradiš v nedogled in nabiraš resurse je dolgčas...je treba napadat pa farmat :)

Tudi potem, ko imaš še kakšno dodatno vasico je zadeva zelo zanimiva. Če imaš dober položaj vasi lahko zelo na hitro zaslužiš ogromno in v kratkem času narediš ogromno vojsko.

Tak plan sem imel jaz v W6, kjer sem imel relativno malo pik, vojsko pa ogromno in potem sem teroriziral vse okrog sebe. Vse dokler se nisem zameril 2 ogromnima trajboma in so me začel napadat z ogromnimi vojskami :)

Če je kdo blizu lahko kak tribe skup nardimo in skup teroriziramo druge okoli nas :)

Mordor (415|431) K44

sid911 ::

Jas špilam na vseh worldih, od tega na W4 najbolj intenzivno, na W5 sem v vodstvu enega trajba, ostale worlde špilam bolj za hec:D
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

AngelOfDeath ::

Jaz sem edino na W4 K58/K48

Vse ostale vasi na ostalih wordih sem podaril :)
edit: Slovnica

strictom ::

Owlandia village (562|539) K55 nw world 8.

Nardimo tribe če čete. Jaz sem bolj nov v tem.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

WamPIRe- ::

WamPIRe's graweyard (689|122) K16 World 3

Igram šele kakšen mesec, pa me je kr pritegnilo ;)

sid911 ::

Te že napadam >:D
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

mavec ::

Igram na W14. Bolj za sprostitev, da se navadim osnov.
Nicka pa ne izdam. :P

aron ::

igram world13 ime mi pa je aron2142 mi lahko kakšno sporočilo pošljete populacijo imam pa čez 700

M-XXXX ::

Je kdo v W10? Moj nick M-XXXX

Klemzz ::

Jst sm pa W14 :) še čisti n00b.

valenti ::

Igram na w14 :) sm zacel pred kratkim, imam cca 2k točk, pa kr močno vojsko :)
nick: valenti

OmegaM ::

Jaz tudi W14 pa cist "majhen" :D
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

Je kdo malo večji v W10? (beri 1miljon+>:D )

To pa je ze malo jaca zadeva :O :D

Thagirion ::

huh..igram w13,14,15,16 :D samo klikam cele dneve, da sploh več nevem kak pa kaj >:D

mavec ::

W14, igram pa nekje od sredine januarja al konca.
Je kar fajno, ko maš dobre farme okol. Samo še vojska je nekam mala, glede na to kako majo "big" playerju. :P

Jop, ko sem se probal travian sem ga kar ukinil, ta mi je bolj vsec

hojladrija ::

js igram u w17 pa sm sele zaceu pa a mi lah kdo to mau razlozi?

Bart3x ::

js igram u w17 pa sm sele zaceu pa a mi lah kdo to mau razlozi?

ja kaj te zanima :D?
jz igram W7 in moje stanje zgleda nekako takole : (21.|4.135.835 P)

pr men pa tko...(879.|484.440 P) k zdj ze pucas mau kapiram ;)

hvala useen

Zgodovina sprememb…

Sirko20 ::

oj
js igram v W9, član enega največjih tribov, če je še kdo tiki gor v temu worldu nej mi pošle kle pozicijo, da mu pošlm invite

Buggy ::

pred skoraj letom sem oz. smo igrali na W10 in smo bili zelo dobri, sem se pa potem ko sem imel mest za celo abecedo (xLand) malo navelical in sem predal account tribe-mate-u.
No sedaj sem za hec spet aktiviral account na w20 in w24...sta pa zelo razlicna saj je so na w20 paladini ter archerji pa malo pocasnejsi je...bom videl kaj mi bo bolj vsec, saj z paladini se nisem spilal :)

P.S: Sem pa na svojem ozemlju zgleda najbolj aktiven...igram 2 dni. Sicer nekaj upanja je saj se dva village-a kar spodobno vecata...he he bo super za popacat jih ko bosta malo vecja...drugace pa ze farmam...jihaaaa :)

mah to je tolk enga dela da popizdiš, da pa nimam premiuma pa popizdim!
404 vasi, pa se ta rezličica k moreš kovančke klikat, kera neumnost! dobr da je premium :D

sicer pa je moj trajb prvi na svetu že kakšno leto pa nas je sam 50.

1 T.F.B. 129.134.226 133.699.844 50 2.673.997 13118 10.192
2 *I* 102.469.907 166.018.086 117 1.418.958 16921 9.811
3 PTT-G 97.687.922 142.476.374 112 1.272.110 14416 9.883
4 FxF 96.430.658 141.232.667 97 1.456.007 14629 9.654
5 PTT-B 92.395.247 146.754.527 117 1.254.312 15625 9.392
6 -WE- 91.205.184 169.423.134 138 1.227.704 17401 9.736
7 REF 81.434.012 95.254.784 73 1.304.860 9927 9.596
8 THE 66.304.391 91.567.365 90 1.017.415 9485 9.654
9 ARES 66.150.229 89.887.240 118 761.756 9206 9.764
10 NEMO 64.763.733 109.218.785 131 833.731 11507 9.492

S tem kar se ti hvališ se jaz nebi hvalil...

Dosežek je naprimer Drafon Force, ko smo z 20 memberji tolkli 4 tribe z 5x več pikami, ali pa All* iz W19, ki ima Conquers: 994 (+957-37), kar je pravzaprav kar slabo v primerjavi z DF...

GA_PI ::

Jest sm v FxF in mam naki čez 2.5M točk. Sm pa brez premiuma, bom mogu enga zaposlit da mi začne kovance kopat8-)

dej ne prbijej!
kot prvo se noben ne hvali, kot drugo pa pojma nimaš kok je moj trajb pršou do tega in jz do svojga ranka!

kaj misls da sm jz sou v trajb k je biu prvi na svetu al kaj!?
v temu trajbu sm od zacetka skor k je nastou, bli smo eni looserji, pa bli 10i na kontinentu in smo se spravl na prve, druge, tretje, itd... tko da smo zdej tukej kjer smo!

napadal smo s 1000 napadi ob istem lending tajmu, pa take neumnosti da sm po 3 dni skupej gor viseu, zato ne o dosežkih!

Kar se pa FxF tice, je pa to se eden zelo dobrih trajbou. poznam svarcija iz tam, in kokr ste lepo zrasli iz
mejhnga trajba, in unicval PTT, svaka čast!!

dej ne prbijej!

:D Imel sem 2.5mil z eno samo zgubljeno vasjo (še ta so mi spajsnli 5minut po zavzetju). Naveličal sem se igrat, saj ni bilo nobenega vznemirjanja... Napadal si kogar si hotu, nobeden ti ni nič rekel, pač si šel na naslednega playerja...

Ne govorim da si šel v tribe, ki je prvi, pravim le da tribe z 50 playerji ni veliko vreden... Pravi tribe je pod 20 in tistih res dobrih... Ker tudi ko se tribe napada, razbiješ 5-10 najbolših, se tribe popolnoma razpusti in samo padajo eden za drugimi... Pravi player je tak, ki ima 10 napadalnih na enega obrambnega, pa še to ni potrebno met... Tako da ne mi govorit kako nimam pojma:D

poglej kok memberjau majo drigi trajbi pro nam!

1 T.F.B. 50
2 *I* 117
3 PTT-G 112
4 FxF 97
5 PTT-B 117
6 -WE- 138

zgleda da noben nima pojma...
kar se pa obrambe/napada tiče je pa tko, da maš vasi na varnem mestu obrambne, vasi na front line pa napad, in jih suportaš iz def. vasi.
kaj ti bo 300 napadalnih vasi, če maš do najbližje tarče 50 ur??!!
k bi mogoče z 50mi na pravem mestu 16x več naredu?!

Kar se napadanja tiče, je odvisno kdo je kok aktiven, lahko ti nekdo z miljonom pik dost več nardi k nekdo k je prvi, in ma 5M sam zato ker je pofregou vasi od enga frenda... pa da o sreči ne govorimo.

Če imajo drugi toliko memberjev ni nujno da imate vi isto...

kar se pa obrambe/napada tiče je pa tko, da maš vasi na varnem mestu obrambne, vasi na front line pa napad, in jih suportaš iz def. vasi.
kaj ti bo 300 napadalnih vasi, če maš do najbližje tarče 50 ur??!!

Misliš že dobro, vendar če igraš dovolj offenzivno ne rabiš nobene obrambe... Sodeč po tvoji taktiki igraš previdno in se širiš od znotraj navzven... Veliko hitreje je če se razležeš po mapi in potem noblaš vasi, ki ti ostanejo med tvojimi!

tole je spremejemljivo vse dokler nisi ti pod napadom :)
aden nepričakovan val napadou, ponoči naprimer, pa nimaš ne napadalne ne obrambne vojske.
če je okol tebe veliko agresivnih pleyerjeu tale taktika ni najbolša.
glede na to da to da si imel 2.5M pa eno zgubleno vas, sklepam da nisi mel pravih nasprotnikou.
k ce bi mel kej poima, bi vsaj skavtal ti vsaj skavtal vse vasi, in ce b mel res sam napad, bi hitro ostal brez vasi :)
no nevem, predvidevam :)

ta TW je sama sreča na začetku pa nč druzga!

Pravzaprav sam sem uporabljam HC taktiko, tako da tudi če si pod napadom ne bodo naredili veliko škode, presenetiti te pa ne smejo, toliko pa moraš le poznat sosede in seveda imeti nekaj prijateljev, ki jim popolnoma zaupaš da daš sittat ko ne špilaš... Sam sem imel enega resnično dobrega (svaka čast darkone400 in še nekaterim, ki sem jim tudi zaupal s čimer koli, da ne govorimo da smo raje prijatelju pomagali kot sebi...)

glede na to da to da si imel 2.5M pa eno zgubleno vas, sklepam da nisi mel pravih nasprotnikou.

Sklepaš narobe- pri 150k, sem se pravljal na tribe z 2.5mil, ki me je obdajal, ko sem imel 1mil sem šel na tribe z 10mil...

če je okol tebe veliko agresivnih pleyerjeu tale taktika ni najbolša.

To taktiko smo uporabljali, jo uporablja kar nekaj igralcev in do zdaj še ni spodletela (le začetek je težak, saj je treba takoj začet z agresivnostjo)

ta TW je sama sreča na začetku pa nč druzga!

Tudi to ni res- daj poglej si bolše igralce, ki niso pointhore: Zmeraj jim bo ratalo (jaz iz osebnih izkušenj govorim za ene 5, ki zmeraj uspejo....)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

no ja, sploh se ne strinjam s tabo :)
kokr sm reku ta taktika uspe ce mas okol sebe, oziroma na kontinentu same noobe.

bolših igralceu ni.
so sam tisti ki se jim jebe za tw in tisti, ki visijo n kompu cele dneve, in mailajo vse leaderje, se grejo neka pogajanja, in bla bla bla.

vsi do top 20 al pa 40, majo vsaj polovico podarjnih vasi!

ja sej vrjamem da si se spravljal na tist trajb, je blo tko tut pri nas.
smo se zmenil in vse kar mel, poslal na nasprotnike, ki to niso bii, da je počlo ob isti uri isti dan.
in bedaki seveda niso napadal nazaj, ker se niso mogl zment, al ka vem, bedaki pač.

lahhko bi pa jst biu v drugmu trajbu, pa biu porejpan... temu pravim sreča, da spoznaš prave ljudi.

no neda se mi več razravljat :)

(22.|4.163.743 P) ;)

no a pol kdo igra u w17 al ne? pa mi smo 26. (ukol 15mil od 1. 40) pa se tepemo z 4. (ukol 38mil od 1. 40) pa majo vedno vec pik sam je vedno vec modrga xD zarad spyou k jih tja posiljamo in pol je kr na sredi nasga neki rdecga :P

pa btw kuko naj bi zgledu najbols mozn nuke pa najbols ubramba prot nuku?

Zgodovina sprememb…

nevem kok bi lih biu najbolši nuk, sam jz delam tko, pa tut folk po večini k jih sittam pa vidm...

okol 3000 LC, 500 MA, 50 scout,
220 ram (to je en računalničar kao zračunu, lol), ostalo axe

Maš pa še tiste za zbijat zid, 1000 ram, ostalo axe, 50 scout

valda je pa zdj odvisno kok maš vas razvito, se pravi, v farmi placa za vojsko.

obramba,,, M-XXXX pravi da je ne rabiš :D
drugače pa, je spet odvisno s čem te napada...
itak ti bo zbil en poln farm pr 100% morali, z 2, max 3 nuki.
sam ja, načeloma 1000 HC, 5000 SF, 5000 Sword, 3000 arch...
zdej, če igraš svet k ni arčerjeu, je spet drugač, in bla bla :D

Najbolši napad so sami axi+ 220RAMov, vendar je ta napad časovno zelo potraten za izdelavo, najhitreje pa se naredi ravno 3000LC+, 220RAM-ov, ostalo AXE...

RAM-ov SE NE SPLAČA DELATI VEČ KOT 220, saj ne naredijo skoraj nobene dodatne škode. Napadalne vasi morajo imeti do konca razvite LC ali HC, AXE, RAM, SWORDs, če pa delaš tudi obrambne vasi pa SPEAR, SWORD, do 1000 scoutov, lahko tudi HC. Najbolša obramba so sami swordi, najhitrejša za izgradnjo pa sami speari ter HC...

Sam sem uporabljal taktiko samih napadalnih vasi (AXE+RAM+HC)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

no odvisno ker svet spilas, v moejm je vse sam L1, v nekaterih do L3.

HC so dobra obramba, pa še hitro potujejo. ampak sami niso dobri, takoj jih zgubiš.

da je najbolše met za obrambo same sworde... je dobro samo do takrat k bi te napadu
nekdo s takim napadom kot si ga ti imel, se pravi same Axe!
ko te napade s konji bi popišil, ker rabš Speare!
(Cavalry Defence: Swor - 15, Spear - 45 ?!)

In napad s samimi sekirami je zgrešen zato, ker folk dela mešano obrambo, oziroma največkrat 50/50! v nekaterih svetovih še Archerje, zato je dobro met v napadu še mounted archerje!
pa glede na to da folk res dela mal več svordou ponavad za obrambo, se konji zelo zelo dobro obrestujejo.

je pa res da napada 5000 axe, 3000 LC, 220 ram
nardi približno isto škode kakor
17000 axe, 220 ram. sam če maš pa še HC ti gre pa full farme, in neboš nikol skup spravu 17000 axe.

LC/ HC = 4/6 (farma) = 130/150 (Offensive strenght)
Se pravi da za 24 mest v farmi dobiš
6xLC/4xHC = 780/600 (offensive strenght)
2400 mest:
600xLC/400xHC = 78000/60000(Offensive strenght) = 18000 razlike! ... in tako naprej

Tole moje je bila v običnih serverjih- brez archerjev in ostalega sranja...

In napad s samimi sekirami je zgrešen zato, ker folk dela mešano obrambo, oziroma največkrat 50/50!

Napaka- več kot ima spearow, manj izgub boš imel z axi... Samo axi so idealen napad (+rami) sam se predolgo delajo!

Glede HC taktite- to je seveda v primerjavi če nimaš obrambnih vasi- za čisto napadalno vas pa so seveda LC bolši.

po mojem je najbolse kupiti za obrambo 7k archerjou pa ostalo HC kr archerji so basic uniti tko da...

za napad pa js pusiljam 7k axe pa ustalo LC pa pac noble zravn ce gres noblat...zid je pa brezveze rust ce ga gres noblat kr ga mors sam gradit pa tko al tko je brezveze touct zid kr nardi tok mal skode da je kr cudn...pomojm

cholt45 ::

Aha, ti noblas na postavljen sovražnikov zid?
Bentiš!
No da povem. Sem tudi sam igral prišel do 10 vasi na 19-ki (HOBO) potem pa obupal, ker nisem imel premiuma pa časa se zajebavat z navadnim računom. Je bilo pa fajn, bom mogoče še kdaj igral, ko bom mel službo tako in seveda čas.
lp cholt

tistih 10 axemanou k zgubim mi ni skoda tko da se mi **** za suvraznikou zid :P
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

c&c generals slo liga (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre