» »

CIv 3

CIv 3

trilko ::

Ker se mi ne da ucit za izpite ze cel vikend do treh zjutrej spilam Civilization 3. Super igra, razen tega da se v "atomski dobi" stvari odvijajo izredno pocasi... Najbolj pa me je zmotilo to, da ko sem prejle prisel do leta 2050 in se je igra koncala. Kwa!! A je to ksna fora? Jest bi se naprej spilov za tocke in za zmago ne pa da mi rece racunalnik da je konc!

Dej mi recte da se to da izklopt... :)


lp, trilko

[Default] ::

Če je konc, je pač konc>:D

Zigy ::

Če ti pa do takrat ni uspelo na kakršenkoli način končat moraš pa malo spremeniti taktiko. Jaz sem l. 1970 in gradim vesoljsko ladjo, ki bi morala biti končana pred l. 2002 (hehe), sem že zmagal kot UN (sam sm pol zalodal in nočem dat volitev) pa nisem baš CAR ...
Me pa zajebava ena druga stvar ... verzija brez patcha ma en miljon bugov ( npr. interceptorska letala mi nočjo bomberje sklatit, ...) ... če dam pa patch čez mi pa ... ahmm ... crack ne dela ... any help?
Zigy

Vse je v glavi!!!

UglyKid ::

Zigy:
imel sem isti problem pa sem šel na gamecopyworld.com al neki tazga pa sm tm najdu popravljen exe file za verzijo 1.16.
Drgač sm pa končal space race na srednji stopnji(regant) okol leta 1900.
Zdej pa igram na eni stopnji več in mi gre tut hudo dobro(leta 1400) se že furamo po železnici.
Mejte se radi in delajte slovenske otroke.

ABX ::

Samo še na Deity nisem zmagal :)

Sicer pa min. 8 nasprotnikov.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

trilko ::

Jest sm tud dal dol gun fixed exe ampak mi ne dela. Ko zalaufam mi Winsi XP kr javjo en error pa nc drucga se ne zgodi... Ocitno sem obsojen igrat na 1.07 verziji.

Tiger ::

Kako ne moreš naprej igrat, če prideš do leta 2050? Po tistih zaslonih s statistiko katera rasa je bila najboljša, te vedno vpraša, če želiš nehati. Mogoče pa to naredi, le če imaš najnovejši patch za špil.

LojzePek ::

Jest sem potem se naselil na Marsu. Sam je full zaf..an, ko te neki duheci z fazerji strelajo. NIsem si atomske bombe naložo na space-ship, da bij mal podkuril.

ABX ::

Probaj z pipo miru.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

LojzePek ::

Misliš da kadijo?

ABX ::

Kaj me briga za njih.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Exilian ::

UglyKid : Hehe, men je ratal pri letu 1240 raziskat steam power in se že furat po železnici (realnost?? - Deam i'm good :-> ). Nasleden turn pa mi je zablokeru comp (333@ 501) in ko sm skušu loadat tisti save mi je javu error, pol sm pa fuknu Civo v koš. THE END!

I hate this game :<

LojzePek ::

Pekelist :

Če bi imel original CD, ti stvar nebi zmrznila. Kaj pa špilaš pirstke igre. Prav ti je!

[t502] ::

Ah shut it Pek. Nekateri pac nimajo denarja za razmetavanje. Jaz vem ce bi imeli vecje place bi brez skrbi kupoval originalne igrice.

Vse gre gor, place pa so se vedno iste :(

LojzePek ::

Nisem rekel da mam jest original. Dzajic

ABX ::

Zadnji pač in editor.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

LojzePek ::

V čem je fora? Jest sem že v letu 3210 pa še vedno imam iste enote kot na začetku. Ostali pa že imajo letala in ne vem kaj še vse??!!?? Pa nimam za burek ko napadam s kopji tanke. Kak sploh lahko dobiš boljše enote. A je treba še dlje čakat al kaj morš za vraga nardit???

Tito ::

Jest sem pri najtežji obrnil civko 3 in to z 16 sovragi, pot do uspegha je preprosta, sprva čim več vojakov in pokuriti vsaj dva sovragova glavna mesta, da ti ratajo dvanajstke brez akvadukta nato pa expanzija novih mest.Če vam ne rata poskusite znova na začetku imate še čas! ves čas pa morate ohraniti močno vojsko in nič miru vam ne priporočam NJBOLŠA OBRAMBA JE NAPAD!!! MEN VRJAMTE, KER IMAM IZKUŠNE!!! Ko imate ogromno ficka vam priporočam, da potkupljivim sovragom ponudite keš (znanost zacasno na 0) in dal vam bo vsa mesta garantirano!!! Nato pa mu napovejte vojno, HI HI! Tako ne plačate nič za cel imperij! Ampak rabte veliko ke$a.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tito ()

1309976 ::

Zdravo!

Nisem deity špilal pa tudi ne le cheftain težavnost..po tem ko sem dal novi patch gor in z gamecopyworlda tudi ustrezno stvar da mi je delal spil z tem patchem, je pa spil cisto nor... dal sem na nejlažjo stopnjo pa me točejo ko zmešani, da o znanosti sploh ne govorim,kjer me kljub vsem prizadevanjem vedno vodijo...sem šel brat info fajl pa ne piše kaj v zvezi s tem, ma kdo kakšno idejo zakaj je špil zdaj nenormalno za****?

LP

Jure2k ::

Tito ma izkušne preberi si vodič zgoraj in zmaga bo tvoja!!!
:\ :\ :\ :\
When I die, I want to die like my grandmother who died peacefully in
her sleep. Not screaming like all the passengers in her car.

Quickbeam ::

Glej da imaš čimveč mest, najbolj se to pozna na začetku, ko zgradiš par enot in si že v minusu (zgubljaš denar), ko pa narediš nekaj novih mest se to popravi. Treba se je razširit na čimvečji del celine, tako dobiš več denarja, znanost hitreje napreduje, ker lahko zgradiš več knjižnic, univerz... lahko spraviš skupaj večjo vojsko, pa kar je tudi zelo pomembno - imaš več možnosti da boš imel potrebne surovine in dobrine.
Na začetku jaz najprej čimhitreje nateram znanost, ker prve enote so zelo neučinkovite - sem gledal enkrat kako so se matrale dve civilizacije s horsemani, archerji... kakih dvesto let, dve reki vojske na kup, tam so se poklal in naredil nič, novi in novi, zavzeli pa niso niti enega mesta (potem sem sesul oboje z mini vojsko proti njihovi, ampak to zdaj ni važno :)).
Splača se začet vojskovat ko lahko začneš delat viteze (knight), to je prva oklepna enota zelo dobra v napadu, tudi v obrambi še gre, kar pa je zelo pomembno je, da se umaknejo iz boja če jim gre slabo. Tako se zelo zmanjšajo izgube (ta čas ti delajo nove) in kmalu imaš lahko premoč.
Sam najraje igram na velikih kontinentih, se pravi dva velika otoka, najprej podjarmiš svojega potem se pa odpraviš še na sosednjega.
Ko tako zlamaš dve do tri civilizacije si pa že itak veliki šef in zavzem celega sveta je samo še vprašanje časa 8-)

Tito ::

jst pa se ne strinjam, mislim da moraš imeti čim več vojske že na začetku, da pobereš vse ruine al kva že tako dobiš znanost nova mesta in podobno, pred vsako pa shranite in če so barbarosoti loudate in čez par trnov poskusite znova (z drugim vojakom pomožnosti), in dobili boste kaj okusnejšega. isto velja za napadanje, če hočete uspeti morate biti napadalni že od samega začetka (16 sovragov vam priporočam da so že na začetku na dosegu rok!!!) ko zasedete dva njihova glavna mesta naj se vojskovanje začasno konča in začne expanzija novuh mest, a ne pozabite gradit nove vojske in iz nijih ustvarjajte elitnike! Ko je sovrag pripravljen na pogajanje dajte znanaost na nič tako da se bo v okncu prihodka pokazala izredno večja številka potem zahtevajte nekaj njegovih mest v zameno za ves tvoj denar/na trn on bo zagotovo sprejel in isti trn ga napad in on nebo meu nič ti pa tista mesta takorekoč zaston.

TO RES DELUJE MEN VRJEMTE!!!!!!!!!
PROBEJTE!!!!!:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Quickbeam ::

S tem da moraš dobiti čimveč tistih malih naselij se strinjam, to itak pride s tem ko se hitro širiš in odkrivaš teren. Da bi se pa s to vojsko vojskoval pa ni preveč dobro, ker računalnik ma enot ko mravelj, pa še iz granita so, tak da ni dober napadat z enako enoto ampak vedno z boljšo od njegove.

Quickbeam ::

Tisto s kupovanjem mest morem pa probat enkrat :)
Samo nekako dvomim da gre, ker na začetku nimaš ne vem kok prihodkov tak da je težko da bi ti dal vsa mesta. Še ko so bli zelo bogi so zelo neradi dal mesta, kaj šele če so enakovredni ali močnejši?

ABX ::

Z update-i ta strategija ni več možna.

Močno vam priporočam update igre, ker jo močno spremeni (v pozitivno).
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Jure2k ::

Tisto o kupovanju je primerno šele v drugem delu igre po letu 500 n.š. (odvisno od vašrga napredka :) ).
za cel imperi v srednjeveškem okolju je dovo 1500 gold par turn HI HI!
drgač pa nakonc jih kupujem za 10000 g.p.t. in to več imperijev v eni potezi, sam enga morš fejst razbit, pa se vsi ustrašjo;)

Quickbeam ::

Hvala za opozorilo ABX. Takoj si morem zrihtat novi popravek (1.17f).
Končno, stack movement! To bi rabil takrat ko sem 80 enot spravljal z ladjami na drugi otok :O
Moti me tudi to, da zgubiš pol armade, ko se ljudje v zasedenem mestu odločijo pridružit svojim ;((
Zgodilo se mi je tudi, da sem zavzel/zrušil vsa mesta civilizaciji, ampak jih vseeno ni zmankal? Na seznamu vseh mest ni blo nobenega, tako tudi v espionage... ampak sem se pa lahko pogovarjal z njimi preko svetovalca za zunanje zadeve :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Total War: Rome II (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20036601 (22581) Pipi_Karamba
»

Shogun 2: Total War (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18123270 (14013) yoco
»

Civilization V (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11015560 (9776) Morientes
»

civilization 3

Oddelek: Igre
241433 (1074) Partizanen
»

Civilization III

Oddelek: Igre
331621 (1146) boha

Več podobnih tem